weldon napisał(a):Mo popatrz, panienka z Superstacji odwróciła moją uwagę
No popatrz, a ja myślałem, że zrobiłeś sobie autoportret z córką jak kręcisz ten film co go zamieściłeś.
Co do wielkości to jasna sprawa. Sam pamiętam swoje pierwsze wrażenie na 'nowej" Wiśle (a jest on przecież nieco mniejszy) versus stary stadion. Dość podobne do Twojego. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że warszawski stadion nie jest znowu jakimś olbrzymem. Choć patyki i iglica baaaardzo go powiększają.
Jakość oglądania widowiska piłkarskiego (czy też innego) zależy od wielu czynników takich jak akustyka stadionu, widoczność z poszczególnych sektorów (uzależniona od kąta nachylenia trybuny), jakość krzesełek ich zagęszczenie, komunikacja. Dopiero po otwarciu będziemy mogli powiedzieć czy stadiony się "udały". Póki co pozostają nam tylko oceny wrażeń estetycznych.
Pytałem o telebimy, bo troszkę małe mi się wydają. Ale może to tylko złudzenie wynikające z perspektywy zdjęcia.
Co do cen to już się nie wpowiadam, dla mnie drogo, ale na pewno w jednym masz rację. Porównanie cen bez dokładnego zbadania "zawartości" może być złudne.

.png)
.png)