Widocznie mamy różne TomTom'y.
A więc u mnie w przypadku braku sygnału GPS pojawia się komunikat:
"Brak odbioru GPS. Czy chcesz zdefiniować punkt początkowy, aby zobaczyć podgląd planu podróży?". (urządzenie TT GO930T z aplikacją 8.351).
.png)
.png)
rpzem napisał(a):Obiecuję, że zabieram głos w tym temacie ostatni raz.
Widocznie mamy różne TomTom'y.
A więc u mnie w przypadku braku sygnału GPS pojawia się komunikat:
"Brak odbioru GPS. Czy chcesz zdefiniować punkt początkowy, aby zobaczyć podgląd planu podróży?". (urządzenie TT GO930T z aplikacją 8.351).
.png)
Chris_M napisał(a):rpzem napisał(a):Obiecuję, że zabieram głos w tym temacie ostatni raz.
Całkiem niepotrzebnieWidocznie mamy różne TomTom'y.
Najwyraźniej.A więc u mnie w przypadku braku sygnału GPS pojawia się komunikat:
Widocznie w nowszych wersjach TT to poprawili.
Ja mam PDA z TT w wersji 6.0 i u mnie to działa tak, jak opisałem.
Niestety, firma TT przestała supportować urządzenia PDA, więc nie mogę zrobić upgrade'u do nowszej wersji.
.png)
fotograf123 napisał(a):Koledzy nie ma co sie sprzeczac tylko trzeba poczytać www.peb.pl
i wszystko bedzie jak trzeba.
.png)
.png)
rapez napisał(a):Używajcie wersji z licencją (...) policja coraz częściej sprawdza to podczas kontroli.
.png)
rapez napisał(a):... Używajcie wersji z licencją, lepiej jest taką wykupić. policja coraz częściej sprawdza to podczas kontroli. Powodzenia.
.png)
.png)
.png)
yahhoo napisał(a):Jechałem do Chorwacji na automapie 5.3 na Mio P360 wszystko było całkiem całkiemoczywiście zawsze znajda sie drobne nieporozumienia z tą kobietą w nawigacji
np: w wersji 5.3 nie widzi obwodnicy Budapesztu kilka razy zamotała mnie np. na Słowacji poza tym wszystko odbyło się sprawnie i bez bólu. Najlepszym zestawem jest GPS + żona z dobrą mapa europy
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi