Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plan Rogoznicy

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Grac
Plażowicz
Plan Rogoznicy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grac » 05.06.2006 13:16

Mam pytanie, czy ktoś może ma dostęp (lub zna namiary) na plan miasta Rogoznica?
piotrs
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrs » 05.06.2006 16:15

planu nie mam, ale napisz co potrzebujesz - może pomogę
Grac
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grac » 06.06.2006 09:25

Chciałabym znależć kwaterkę w ładnym miejscu (ładna żwirkowa-nie betonowa !! plaża i najlepiej otwarte morze -nie wąska zatoczka) z bliskim dojściem do ok. 100 m do plaży i do centrum może być nieco dalej np 1-1,5 km (ale też niekoniecznie) Najważniejsza w sumie plaża. Może wiesz na jakiej mniej więcej ulicy szukać albo masz jakies sprawdzone namiary, chętnie skorzystam. Pozdrawiam.
piotrs
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrs » 06.06.2006 11:23

szukaj w części Rogoznicy, która nazywa się Lozica (to nazwa zatoki od otwartego morza, piękny widok - gwarantuję) lub dalej od centrum Malo Zecevo lub Zecevo (totalny spokój). Nie mam jakiś konkretnych namiarów, ale sprawdź adresy z dopiskiem Lozica, lub okolice ulicy Zecevarska. Jak coś Cię zainteresuje napisz moze będę coś wiedział więcej o miejscu. Jakieś dodatkowe pytania - wal śmiało :)
piotrs
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrs » 06.06.2006 11:25

aa znalazłem taką mikro mapkę pod linkiem http://www.travel-tourist.com/pic-obj2908-1_hr.htm moze trochę CI naświetli - zdjęcia Rogoznicy z lotu ptaka pewnie widziałeś
Grac
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grac » 07.06.2006 09:35

Dzięki serdeczne za pomoc! Teraz przynajmniej wiem mniej więcej gdzie szukać - jak coś znajdę, zaraz napiszę, z prośbą o Twój komentarz, bo jakoś mi się widzi, że Rogoznicę znasz od podszewki... Jeszcze raz dzięki.
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 27.07.2006 16:34

piotrs napisał(a):szukaj w części Rogoznicy, która nazywa się Lozica (to nazwa zatoki od otwartego morza, piękny widok - gwarantuję) lub dalej od centrum Malo Zecevo lub Zecevo (totalny spokój). Nie mam jakiś konkretnych namiarów, ale sprawdź adresy z dopiskiem Lozica, lub okolice ulicy Zecevarska. Jak coś Cię zainteresuje napisz moze będę coś wiedział więcej o miejscu. Jakieś dodatkowe pytania - wal śmiało :)

Witam Cię Piotras,

Również wybieram się do Rogoznicy ( za tydzień) mam zarezerwowaną kwaterę przy ul. Zecevarska . Będę Ci bardzo wdzięczna za informację czy daleko od tej ulicy do centrum miasta i do plaży z widokiem na otwarte morze?. Mam wprawdzie informacje od biura przez które rezerwowałam kwaterę ale nieprecyzują oni która to plaża itp. więc chciałam je zweryfikować a widzę że sporo wiesz o tej miejscowości.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone