Bo 2 lata temu na Istrii nie dało się zapłacić i była tylko gotówka. Reszte wydało mi w kilkunastu monetach po 5KN
pozdrawiam, Michał
.png)
.png)
majkik75 napisał(a):Chciałem się upewnić, czy na autostradzie w CRO można płacić kartą ? Chodzi mi o odcinek od granicy z Węgrami do powiedzmy Omiśa.
Bo 2 lata temu na Istrii nie dało się zapłacić i była tylko gotówka. Reszte wydało mi w kilkunastu monetach po 5KN![]()
pozdrawiam, Michał
.png)
marekkowalak napisał(a):majkik75 napisał(a):Chciałem się upewnić, czy na autostradzie w CRO można płacić kartą ? Chodzi mi o odcinek od granicy z Węgrami do powiedzmy Omiśa.
Bo 2 lata temu na Istrii nie dało się zapłacić i była tylko gotówka. Reszte wydało mi w kilkunastu monetach po 5KN![]()
pozdrawiam, Michał
Można, można![]()
.png)
piotrulex napisał(a):Pamiętaj, do tego są specjalne, wyraźnie opisane, skrajne bramki gdzie zwykle jest o wiele mniej ludzi i bezkorkowo
.png)
majkik75 napisał(a):piotrulex napisał(a):Pamiętaj, do tego są specjalne, wyraźnie opisane, skrajne bramki gdzie zwykle jest o wiele mniej ludzi i bezkorkowo
Tak, to pamiętam. Tak jak pisałem jakoś incydentalnie mi się zdarzyło kiedyś na Istrii. Wolałem się dopytać
No nic, zawsze awaryjnie trzeba mieć trochę kun w gotówce.
dzięki, pozdrawiam, Michał
.png)
.png)
.png)
pawelli napisał(a):w m-banku - w moim przypakdu
- płatności - OK
- pryz wypłatach bankomat (euronet) pobral każdorazowo 29,3 kuny - prowizji - złożyłem reklamacje
.png)
.png)
pawelli napisał(a):Pisze własnie że w PKO BP - nie ma prowizji a w m-banku jest , bo inaczej nie da sie wypłacić.
Odnośnie wiedzy na m-linach - to kazdy konsultant mówi co innego..... to jest masakraaaaaaaaa.
Ale skoro mam konto w którym mam wypłaty z bankomatów na całym świecie bez prowizji - to ma być bez prowizji.
Zresztą jeden z konsultantów powiedział mi że jezlei kolega z PKO BP wypłacił bez prowizji - to tutaj tez tak powinno być.
Inny stwierdził że: "przecież Pan się zgodził na prowizje przy wypłacie" .... masakraaaaaa
A odmowa wiazała się z anulowaniem wyplaty .......
reklamacja zlozona wczoraj - wiec czekam na odpowiedź
.png)
.png)
pawelli napisał(a):
M-BANK:
- przy płatnościach karta - brak prowizji
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne