Re: ogólna dyskusja na tematy muzyczne
napisał(a) MRK » 24.05.2019 08:43
romuald22 napisał(a):Z kimś mam szansę się zobaczyć przed jesienią na tych koncertach?

MRK napisał(a):
04/06 - Slayer Gliwice
08/06 - Festiwal w niemieckim Bremen
11/06 - Tool Kraków
15/06 - Festiwal w PL
25/06 - Mystic Kraków
26/06 - Mystic Kraków
To jest plan na czerwiec!!:). Na Slayer jeszcze tylko nie mam biletu. Na szczęście niemiecki i polski fest za darmoszkę mam:).
Tak pisałem jakiś czas temu, a teraz... Slayer odpuszczam, bo za dużo tego. Doszły kolejne koncerty undergroundowe i zwyczajnie czasowo robi się kosmos. Na Metallicę się nie wybieram, bo po ostatnim koncercie jestem rozczarowany i już za koncerty tego bandu podziękuję. Reszta od Ciebie nie w moim klimacie, ale wybieram się na Woodstock, bo staramy się z żonką przynajmniej jeden letni festiwal w roku zaliczyć. Rok temu Waters nałożył się z Woodstockiem, a reszta była line-up'owo kiepska dla Nas. W tym roku Woodstock z chęcią zobaczę Skunk Anansie, Prophets Of Rage, Parkway Drive (choć poszli w przedziwną stronę na ostatnich albumach), Testament (!!!!!, dwa razy w tym roku), Decapitated (po raz kolejny w tym roku), Acid Drinkers, The Casualties, Moskwa, Karcer, Uliczny Opryszek, Horrorscope (którego widzę jeszcze nie ma na stronie, ale grają). Będzie co robić... przy czym... przypadłość festiwalowa... ciekawe, ile z planowanych kapel w ogóle zobaczę hahaha.