Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romuald22 napisał(a):W nawiązaniu do mojego wczorajszego wpisu o IRA, to jeden z założycieli tej kapeli nagrał ostatnio coś takiego. Pare znanych twarzy polskiego rocka można tam zobaczyć i usłyszeć.
Fajne wykonanie. IRA to nie do końca moja bajka, ale "Mój dom" i "Bierz mnie" to klasyki. Trochę pachną AC/DC lub raczej TSA, ale je lubię.
No cóż. Dobra zmiana. ......................................................................................................................................
W wątku muzycznym chyba jak najbardziej ten temat. Robię sobie, ale właściwie pod kątem mej żony składanki do auta na tegoroczne wyjazdy i związane z tym nieuniknione pobyty kilkugodzinne w aucie. Żona "rockuje", ale woli raczej mniej ciężki rock. Takie składanki już posiadam, ale lepię nową. Będzie tam na początek:
Mam dużo pomysłów. Podzielę się późnej. Ale jak ktoś byłby chętny na poradę co wrzucić na rockową składankę do auta to byłoby mi miło.
krutom napisał(a):Siostry Miłosierdzia z tej płyty można wrzucić całe, tylko trzeba porozdzielać. Ale uwaga, żadne wersje maxi singlowe. Mogą zabić ilością powtórzeń.
Eldritch lubi się powtarzać. To nieuniknione. Najbardziej cenię jednak ich/go za "Floodland".