Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jak dla mnie panowie ze Szwecji na wszystkich swoich płytach umiejętnie potrafili połączyć metalowy pazur z melodyjnością. Nie inaczej jest na ich najnowszym wydawnictwie "Thank You For The Demon". Nawet lepiej. Z każdym wysłuchanym utworem szerzej otwierałem oczy...
Nawet mnie nie ran. Jak był Anthrax na wcześniejszym Sonisphere, to przez pieprzone korki w Wawie się spoznilem i nie widziałem... W tym roku...nie mogę jechać. Czy Oni moga wpaść na klubowy koncert?! Może się jeszcze doczekam...
Alice mnie nie rusza. Kvelertak.... Miazga. Polecam tym wszystkim, którzy nie znają. Obie płyty są genialne... To nie pierwszy raz w Polsce i zakladam, ze nie ostatni.
Będzie reprezentowała Tajlandię, jako Vanessa Vanakom, razem z alpejczyiem, Kanesem Sucharitaku. Kwalifikację wywalczyła w niedzielnych zawodach FIS w słoweńskim ośrodku narciarskim Krvavec
Ale, mam nadzieję, skrzypki weźmie ze sobą i pokaże się też jako Vanessa Mae
Dla mnie jedną z ważniejszych informacji muzycznych ostatnich dni było,że przed Aerosmith z łódzkiej Atlas Arenie zagra Alter Bridge . Na taki support to bym poszedł oddzielnie, a tu dwie wisieńki . Trzy bilety zakupione . Po tej informacji reszta biletów znika w zawrotnej szybkości. Alter będzie promować najnowsze wydawnictwo swe "Fortress" - (wiem że już było tutaj)
Sąsiedzi zza zachodniej granicy parę dni temu wydali swoją nową płytkę - "Delivering The Black". Kiedyś z ich poprzednich wydawnictw zrobiłem sobie solidną składankę. Na ewentualną następną może i coś z tego LP trafi?