napisał(a) romuald22 » 07.12.2011 08:57
Przedziwna płyta wpadła w moje ręce.
Nie przypominam sobie by rosyjski zespół odniósł jakiś sukces na zachodnich rynkach. Niespotykaną próbę wejścia na ten rynek podjął niejaki - PUSHKING.
Wydał w tym roku składaka ze swoimi utworami w wykonaniu gwiazd zachodniego rocka. Do tego momentu jeszcze byłoby OK. gdyby nie przeczytać KTO tam zagrał

-
(za nawiasy przepraszam bardziej zorientowanych).
Billy Gibbons (ZZ Top), Paul Stanley (KISS), Glen Hughes (Deep Purple, Black Sabbath), Steve Lukhater (TOTO), Alice Cooper, Steve Vai, Joe Bonamassa, Nuno Bettencourt (Extreme) i wielu innych na prawdę znanych.
Nie znam kompletnie oryginalnej twórczości Pushking ale wersje utworów zaprezentowane na tej płytce to generalnie klasyczne brzmienia rockowe lat 80 przemieszane z dużą ilością balladowych nut. Aż 19 utworów co przy jednorazowym odsłuchu może nieco męczyć ale w końcu można sobie zrobić jakiś skrót.
PUSHKING - LP "The World As We Love It"
It Will Be OK
Nightrider
..........................................................................................................
mahadarbi napisał(a):Tak? A z czego w takim razie?

Najbardziej kojarzysz mi się Anno z Twoją relacją z Mykonos. Czytałem, czytałem, czytałem...
...........................................................................................................
weldon napisał(a):No,
Lou Reed trochę ją ożywił ostatnio

I chyba nieżyjących fanów w grobach też...

.
I Ci myślą pewnie sobie - to po St. Anger można było nagrać coś gorszego ???