Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Novalja czy Baśka Voda?????

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
myszka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) myszka » 17.08.2006 08:58

Hej we wrześniu jadę poraz pierwszy do Chorwacji na 10 dni. I stąd moje pytanie, gdzie bedzie lepiej: Baśka Voda czy Novalja. Ja nastawiam się na Srodkową Dalmację, więc mam pewne wątpliwości co do Novalja. Co polecacie bardziej. Jade autokarem , wiec musze patrzec rowniez na połączenia.Pozdrawiam.
drogomir
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) drogomir » 17.08.2006 11:16

W Novaliji nie byłem natomiast byłem trzy razy w Baśce Vodzie i mogę ją ze spokojem polecić zwłaszcza knajpkę przy samym końcu promenady w kierumku Breli. W tym roku mam zamiar pojechać do Tucepi ale w zeszlym też miałem taki plan a wylądowałem w Basce.
Pozdrawiam jeszcze 11 dni
Piker
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piker » 17.08.2006 11:39

Ja również polecam Baśke. Ale tylko dlatego, że tam byłem :D
Malenna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malenna » 18.08.2006 23:07

Hej, nie polecam Baski V., duzo fajniejsza jest Makarska lub Brela.
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 19.08.2006 08:52

hmm zalezy co kto lubi, Makarska jest fajna na jeden dzien ale na całe wakacje to masakra, za duzo ludzi, kiepska plaza, wola zmacona, nieeeee :wink:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 19.08.2006 12:06

makarska - tez nie polecam na dzien fajna i tyle,
a tak to wole tucepi, podgora , brela;)
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 19.08.2006 22:54

We wrześniu to Baska jak najbardziej.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone