Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi dla 2 osób - Dalmacja Środkowa i Północna

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nabuchodonozor
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nabuchodonozor » 12.06.2012 12:49

Dzień dobry,
Zauważyłem, że większość ogłoszeń tyczy się tu większej liczby osób, a przecież największe zapotrzebowanie powinno być na noclegi dla dwóch osób. Jadę pierwszy raz do Chorwacji w tym roku, szczerze mówiąc nie mam upatrzonej miejscowości, stąd prośba o pomoc:
- potrzebuję dobrej bazy wypadowej, planuję sporo pojeździć i zwiedzić, jakieś górki w okolicach mi nie przeszkadzają (łączą się z widokami, które uwielbiam)
- miejscowość oczywiście nadmorska, w miarę cicha, nietłoczna, bardzo cenię walory krajobrazowe
- cena 30-50 euro (da się tak?) termin okolice 2 - 13 lipiec

Jeśli ktoś ma coś konkretnego proszę pisać, albo przesłać informację na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Wydaje mi się też, że przydałby się temat przyklejony o noclegach dla 2 osób, przecież sporo par podróżuje jeszcze bez dzieci, a niestety nie wszyscy znajomi nadają się na aktywny wypoczynek.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 12.06.2012 12:51

A z zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link wszystkie sprawdziłeś :?:
nabuchodonozor
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nabuchodonozor » 12.06.2012 15:11

Sprawdzam, dość drogo to wygląda i jak mówiłem, większość dla większej ilości osób, poza tym opisałem tu charakterystykę swojego urlopu (wypoczynek, cisza + sporo wycieczek), więc podobni mi ludzie od razu poczują o co mi chodzi :), a nic nie zastąpi osobistych referencji.
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 12.06.2012 15:35

Nie przesadzaj pełno w necie apartmanów dla dwóch osób, albo sobe (pokoi) kilka przykladów
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Najlepiej gdyby był taki katalog: apartmany dla 2 , dla 3 , dla 4 ... 15 osób, ja szukam zwykle tą ostatnią opcję i to dopiero jest sztuka znaleźć
taki aby każdej rodzinie pasował (2+2, 2+1, 2 ,2, 2+2). Twój problem to nie problem. Ale póki co taki katalog wszystkich kwater w Cro nie powstał.
Trzeba troche popracować , porozsyłać emaile, bo nikt z nas Ci nie zagwarantuje, że polecany przez niego apartman jest wolny w terminie jaki proponujesz.
Wybierz miejscowość i ... powodzenia.
Ostatnio edytowano 12.06.2012 15:48 przez 2salamandra22, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 12.06.2012 15:38

A coś takiego?.

Ja z tego miejsca zrobiłem po okolicy prawie 800 km.
M.in.Split,Trogir,Krka,Sibenik....

Aż mi się ...............ulewało. :D :wink:
nabuchodonozor
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nabuchodonozor » 13.06.2012 08:55

Igrane spełnia moje wymogi? Geograficznie wygląda dobrze, wszystko blisko
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 13.06.2012 13:29

Igrane to przykład bo wszystko zależy od tego co chcesz pozwiedzać.
A w trakcie 7 poprzednich pobytów pozwiedzałam sporo i to niezależnie od miejsca zacumowania. W sumie tylko wyspy ograniczają w pewnym stopniu promień wycieczek.
Ja akurat w Igrane będę w tym roku tu:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone