Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nawigacja w VW Passat-Blaupunkt DX

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MariuszW
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MariuszW » 16.04.2007 15:06

Witam!
Mam pytanie dotyczące nawigacji. W moim samochodzie - VW Passat mam radio nawigację RNS działającą wyłącznie z płytą. Nie mam dużego doświadczenia w korzystaniu z tej opcji i w związku z tym, mam pytanie, czy istnieje jakaś mapa Chorwacji, Słowenii oraz Austrii w wersji Tele Atlas Blaupunkt DX dla w.w. krajów?
Pozdrawiam, Mariusz Wójcik
yarod77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yarod77 » 16.04.2007 16:00

myslę, że ten link powinien pomóc
http://gps24.pl/mapy-cyfrowe-mapy-blaup ... -2_36.html

Pozdrowienia
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 16.04.2007 16:10

MariuszW napisał(a):Witam!
Mam pytanie dotyczące nawigacji. W moim samochodzie - VW Passat mam radio nawigację RNS działającą wyłącznie z płytą. Nie mam dużego doświadczenia w korzystaniu z tej opcji i w związku z tym, mam pytanie, czy istnieje jakaś mapa Chorwacji, Słowenii oraz Austrii w wersji Tele Atlas Blaupunkt DX dla w.w. krajów?

Na forum jest Oliver7 i z tego co wiem, to ostatnio zalatwil taka plyte i super dziala, a wiem, ze tez zalezalo mu na Chorwacji.Zapytaj jego moze?
MariuszW
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MariuszW » 17.04.2007 09:32

Witam Lubuszanina!
Mam gorącą prośbę, nie potrafię się poruszać jeszcze zbyt wprawnie po forum i w związku z tym nie mogę odnaleźć namiarów na Olivera7 (tzn, nie ma podanego adresu e-mail) i mam problem z skontakowaniem się z nim. Czy możesz mi jakoś pomóc?
Lubuszanin napisał(a):

Na forum jest Oliver7 i z tego co wiem, to ostatnio zalatwil taka plyte i super dziala, a wiem, ze tez zalezalo mu na Chorwacji.Zapytaj jego moze?
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 17.04.2007 09:59

MariuszW napisał(a):Witam Lubuszanina!
Mam gorącą prośbę, nie potrafię się poruszać jeszcze zbyt wprawnie po forum i w związku z tym nie mogę odnaleźć namiarów na Olivera7 (tzn, nie ma podanego adresu e-mail) i mam problem z skontakowaniem się z nim. Czy możesz mi jakoś pomóc?
Lubuszanin napisał(a):

Masz moze gg?
MariuszW
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MariuszW » 18.04.2007 16:41

GG nie używam, ale mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Lubuszanin napisał(a):
MariuszW napisał(a):Witam Lubuszanina!
Lubuszanin napisał(a):

Masz moze gg?
praulinka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) praulinka » 10.07.2007 01:22

Jako że mam identyczny problem - VW z navi DX i brak mapy na Chorwację czy ktoś znalazł rozwiązanie?
Poza oczywistym - mapy papierowe lub inna navi :)
Proszę o pomoc.
robak57
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) robak57 » 10.07.2007 08:22

mapa IGO jest świetna
nawet można ominąć autostrady i zwiedzac piekne tereny Austri Chorwacji cz Węgier
admin3
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) admin3 » 10.07.2007 13:44

Post yarod77 został usunięty.

Przypominam, że zgodnie z regulaminem tego forum (https://www.cro.pl/forum/faq.php#3) przytaczanie linków do stron z oprogramowaniem nielegalnym jest zabronione.
Brooklyn
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Brooklyn » 10.07.2007 13:52

O ile mi wiadomo to nie ma mapy Chorwacji do VW z Blaupunktem. Ja przynajmniej takiej nie znalazłem w żadnym sklepie. Widziałem już Europę Zachodnią, Anglię, Irlandie, Skandynawię, Polska, Czechy, Grecja, Alpy, Benelux i to by było na tyle :/
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 10.07.2007 14:13

Wieczorem napisze, czy jest mapka na Cro.
praulinka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) praulinka » 10.07.2007 21:15

Też tak mysle, ale zaintrygowany pierwszym postem myślałem, że ktoś ma jakieś inne wiadomości.
Czy ktoś się orientuje, czy Mapa EUROPY - główne drogi, dostępna na DX (to się chyba nazywa TeleAtlas Major Roads of Europe Blaupunkt'a )obejmuje główne drogi Słowenii i Chorwacji?
Czy tylko drogi państw zachodnich?
Brooklyn
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Brooklyn » 11.07.2007 00:13

Praulinka napisał(a):Czy ktoś się orientuje, czy Mapa EUROPY - główne drogi, dostępna na DX (to się chyba nazywa TeleAtlas Major Roads of Europe Blaupunkt'a )obejmuje główne drogi Słowenii i Chorwacji?
Czy tylko drogi państw zachodnich?

Niestety mapa ta kończy się na wschodniej granicy Niemiec i Austrii. Tak więc pomoże Ci tylko w Austrii.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone