Gospodarze ,przemili.
Jeżeli ,nie jesteście za bardzo wymagający ,to badzie ok.
Dla mnie mogło by być bliżej plaży ,ale ja lubię wyjść z apartamentu bezpośrednio na plażę
.png)
.png)
Mżafka napisał(a):Nie jesteśmy bardzo wymagający i już się nie mogę doczekać tych widoków.
Mam dwa terminy do wyboru, koniec czerwca lub koniec lipca na dwa tygodnie. Co proponujecie? Wolałabym lipiec ale nie wiem jak bardzo zatłoczona jest plaża i czy jest różnica w cenach w tych okresach na mieście?
.png)
mada10000 napisał(a):W czerwcu napewno ,jest trochę taniej.Ja osobiscie wolałabym lipiec.chociażby ze wzgledu na owoce![]()
Na Ciovo ,byliśmy w zeszłym roku na poczatku września ,i ceny były podobne do tych ze szczytu sezonu
(to takie moje spostrzeżenie).\pozdrawiam
.png)
.png)
Mżafka napisał(a):Zdecydowałam się na czerwiec, wyjazd 28. Bardzo miły pośrednik z cro travel zaproponował willę bliżej copacabany w podobnej cenie, więc muszę się zastanowić. Nurtuje mnie pytanie jak z paszportami, Chorwacja weszła do unii ale czy jest w szengen ? Może nie muszę załatwiać paszportów? Są przeterminowane:/ Wystarczą dowody osobiste? O winietach poczytam, ale też w tym roku podobno się pozmieniało, nie wiem czy na forum znajdę aktualne informacje?
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje