Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Moje miasto

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.10.2007 16:16

madzia1981 napisał(a):Po ciszy wyborczej zareklamuję moją wioskę :D ....

Madzia nazwa Twojej wioski jest wręcz kultowa :lol: ale fakt poczekajmy do wyborów :lool:
madzia1981 napisał(a):...-nie działa mi w laptopie literka "ci" , wszystkie inne działają, co to może byc?

Mnie też i to od początku. Zmiana języka nic nie daje i też nie wiem o co chodzi :wink: Dobrze, że Janusz mnie nie ściga za brak "ci" :lol:
Pozdrav :papa: :papa: :papa:
Morski Pas
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 3761
Dołączył(a): 12.03.2005

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 19.10.2007 16:35

madzia1981 napisał(a):nie działa mi w laptopie literka "ci" , wszystkie inne działają, co to może byc?


Jakiś program używa kombinacji klawiszy Alt+c albo Ctrl+Alt+c. Jeśli masz kartę grafiki firmy ATI to zacznij od sprawdzenia w ATI Control Center.
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 101292
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.10.2007 18:55

Piotrek_B napisał(a): Dobrze, że Janusz mnie nie ściga za brak "ci" :lol:
Pozdrav :papa: :papa: :papa:


Nie ścigam za brak "ć" bo nie piszesz jak w tym mieście - zauważyłbym brak "ć" :wink:
A ta na marginesie ciekawe w jakim mieście ta manifestacja :?:
:papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.10.2007 19:42

admin1 napisał(a):Jakiś program używa kombinacji klawiszy Alt+c albo Ctrl+Alt+c. Jeśli masz kartę grafiki firmy ATI to zacznij od sprawdzenia w ATI Control Center.

Admin wielkie dzieki za info :lol: juz działa i to jak:ćććććććć :wink: A już myślałem, że to klawiatura :lol: .
Pozdrav :papa:
alinek1
Podróżnik
Avatar użytkownika
Posty: 18
Dołączył(a): 08.10.2007

Nieprzeczytany postnapisał(a) alinek1 » 20.10.2007 13:54

No to ja zapraszam do Przemyśla :D :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Więcej zdjęć do pooglądania tutaj

Pozdravki.
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 101292
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.10.2007 14:19

Tego Szwejka znam :lol:

Obrazek

:papa:
Rafał K
Cromaniak
Posty: 2316
Dołączył(a): 07.04.2006

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 20.10.2007 16:32

Obrazek





ps
przemyskie fotki bardzo ok.
:papa:
Szopisko
Croentuzjasta
Posty: 121
Dołączył(a): 21.07.2006

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szopisko » 20.10.2007 20:50

Wielkie dzięki za cenne rady :)

PS.

Faktycznie ten pień po lewej nie pasuje - ale można go wyciąć.. tzn. wykadrować. O tak:

Obrazek

I po szybkim retuszu... chyba gorzej.

Obrazek
Ostatnio edytowano 20.10.2007 21:07 przez Szopisko, łącznie edytowano 2 razy
Jola L-G
Cromaniak
Posty: 1091
Dołączył(a): 21.07.2006

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 20.10.2007 20:55

Piotrek_B napisał(a):
madzia1981 napisał(a):Po ciszy wyborczej zareklamuję moją wioskę :D ....

Madzia nazwa Twojej wioski jest wręcz kultowa :lol: ale fakt poczekajmy do wyborów :lool:
madzia1981 napisał(a):...-nie działa mi w laptopie literka "ci" , wszystkie inne działają, co to może byc?

Mnie też i to od początku. Zmiana języka nic nie daje i też nie wiem o co chodzi :wink: Dobrze, że Janusz mnie nie ściga za brak "ci" :lol:
Pozdrav :papa: :papa: :papa:



Czy zamiast Ć włącza się jakiś program? miałam ten sam problem i za poradą producenta sprzętu musiałam wejść w programy i ten program odłączyć - moje posty z poprzedniego tygodnia są bez literki ć. Jola
Jola L-G
Cromaniak
Posty: 1091
Dołączył(a): 21.07.2006

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 20.10.2007 21:01

admin1 napisał(a):
madzia1981 napisał(a):nie działa mi w laptopie literka "ci" , wszystkie inne działają, co to może byc?


Jakiś program używa kombinacji klawiszy Alt+c albo Ctrl+Alt+c. Jeśli masz kartę grafiki firmy ATI to zacznij od sprawdzenia w ATI Control Center.


mnie zamiast ć otwierała się karta ATI, ale jest jeszcze drobna sprawa, że niektore mają ATI control center, a niektóre start control center i pomimo, że wyskakiwało ATI odłączyć musiAŁM START i wszystko zaczęło działać poprawnie.
Jola L-G
Cromaniak
Posty: 1091
Dołączył(a): 21.07.2006

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 20.10.2007 21:02

alinek1 napisał(a):No to ja zapraszam do Przemyśla :D :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Więcej zdjęć do pooglądania tutaj

Pozdravki.



a gdzie Margerita :?: :?: Niedźwiadka też nie ma :cry: :cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.10.2007 21:06

Jola L-G napisał(a):Czy zamiast Ć włącza się jakiś program? miałam ten sam problem i za poradą producenta sprzętu musiałam wejść w programy i ten program odłączyć - moje posty z poprzedniego tygodnia są bez literki ć. Jola

U mnie na tej kombinacji klawiszy zapisany był start ATI Control Center i stąd "ć" nie wchodziło. Nie jestem komputerowcem więc myślałem, że to wina klawiatury. A za namową Admina sprawdziłem i w ATI Control Center zmieniłem kombinację skrótów klawiszy i wszystko gra :wink:
madzia1981
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 1901
Dołączył(a): 29.06.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 21.10.2007 12:37

admin1 napisał(a):
madzia1981 napisał(a):nie działa mi w laptopie literka "ci" , wszystkie inne działają, co to może byc?


Jakiś program używa kombinacji klawiszy Alt+c albo Ctrl+Alt+c. Jeśli masz kartę grafiki firmy ATI to zacznij od sprawdzenia w ATI Control Center.

Dziękuję bardzo! Już mogę!!!!
madzia1981
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 1901
Dołączył(a): 29.06.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 21.10.2007 12:47

Tak Jolu miałam to samo, za każdym razem gdy chciałam napisać ć to włączał się ten program. Teraz już jest ok.Pozdrawiam.
fokstrot
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 492
Dołączył(a): 21.06.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 21.10.2007 15:25

@rafał krasoń
zgadzam sie z Toba w 100% - Sandomierz jest piekny :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja



cron
Moje miasto - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2019