Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.07.2018 11:19

MRK napisał(a):
luk006 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
walp napisał(a):Gratulacje dla Mistrza i typerów na podium.

Poszła prośba do Admina.

U usera >>> member3110/ wykasować Mistrz Świata 2014
U usera >>> member9103/ wpisać Mistrz Świata 2018

Oooo! dopiero przeczytałem :-). No to nie mogę się już doczekać :-).

Ja to bym bzyq'owi zostawił Mistrza 2014... Co to przeszkadza?:)

Ok.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2018 16:44

benito5 napisał(a):

"Według niektórych „nowych Francuzów” z okazji zwycięstwa na Mundialu towary w sklepach są za darmo..."

https://www.magnapolonia.org/francja-sw ... ce-noznej/

Bo to jest ta nowa Francja - Francja 2.0 - cytując klasyka :lol:
Pawel2602
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawel2602 » 16.07.2018 17:38

Gratulacje dla zwycięzcy i medalistów. Jeśli o mnie chodzi, w pewnym momencie przeżyłem mały szok. Okazało się, że nie wytypowałem II kolejki fazy grupowej, choć byłem pewien,że to zrobiłem (wystąpił błąd techniczny, zorientowałem się po fakcie). Biorąc pod uwagę, że do zwycięzcy straciłem ostatecznie tylko 9 punktów, kto wie jakby podium wyglądało, gdyby nie ta wpadka :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2018 18:59

A tak witano naszych szanownych braci Słowian na lotnisku:
<marzy o hucznym powitaniu polskiej kadry>

Jer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jer » 16.07.2018 19:52

Gratulacje dla zwycięzcy oraz tych co stoją o piłkę niżej. :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.07.2018 20:01

Bonusy za wytypowanie MŚ zaliczyli:

FRANCJA
DCK, Irekkk, Jackar, pablo74, rafalisko30, sven, Taramut

Bonusy za wytypowanie Króla Strzelców zaliczyli:

HARRY KANE - Anglia
Pawel2602, rysiek_r74
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2018 20:11

Oglądam od dwóch godzin w chorwackiej telewizji powitanie piłkarzy w Zagrzebiu. Trg Bena Jelaciča z przyległościami pełen rozradowanych, szczęśliwych ludzi. I jakoś nikt nie rabuje sklepów, nie walczy z policją jak w Paryżu.
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 16.07.2018 20:45

Bravik napisał(a):Oglądam od dwóch godzin w chorwackiej telewizji powitanie piłkarzy w Zagrzebiu. Trg Bena Jelaciča z przyległościami pełen rozradowanych, szczęśliwych ludzi. I jakoś nikt nie rabuje sklepów, nie walczy z policją jak w Paryżu.

No bo Zagrzeb to jest miasto cywilizowane :D ......a Paryż :roll: :idea: odpowiedz sobie sam :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2018 21:14

lotnikwsk napisał(a):
Bravik napisał(a):Oglądam od dwóch godzin w chorwackiej telewizji powitanie piłkarzy w Zagrzebiu. Trg Bena Jelaciča z przyległościami pełen rozradowanych, szczęśliwych ludzi. I jakoś nikt nie rabuje sklepów, nie walczy z policją jak w Paryżu.

No bo Zagrzeb to jest miasto cywilizowane :D ......a Paryż :roll: :idea: odpowiedz sobie sam :wink:

A swoją drogą powitanie mieli piękne. 6 godzin przejazdu z lotniska do centrum wśród tłumu wiwatujących ludzi.... Te nasze ciołki zwane reprezentacją kraju powinni to oglądać codziennie rano, to może nabraliby trochę charakteru.
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 16.07.2018 21:48

Bravik napisał(a):A swoją drogą powitanie mieli piękne. 6 godzin przejazdu z lotniska do centrum wśród tłumu wiwatujących ludzi....

też trochę oglądałem :D coś pięknego :D :D

Bravik napisał(a):Te nasze ciołki zwane reprezentacją kraju powinni to oglądać codziennie rano, to może nabraliby trochę charakteru.

Po co? :roll: też mieli powitanie :mrgreen: tylko tego odkrytego autobusu brakowało :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.07.2018 13:04

Szkoda, że Chorwacja nie grała z Belgią - niezależnie od wyniku byłby to świetny mecz.
Francuzi wygrali głową Dechamps'a, który na pewno miał w pamięci rok 1998 - miał świetną taktykę - wykorzystał zalety swojej drużyny i wady Chorwatów, a poza tym trójkolorowi mieli trochę szczęścia.
Z niecierpliwością czekam na mistrzostwa Europy za dwa lata.
Endrju
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Endrju » 17.07.2018 13:30

Dotarłem dziś pod Zadar i dalej czuć tu atmosferę piłkarskiego święta, jadąc autostradą mija się powywieszane flagi, udekorowane samochody. Jak się okazuje będę miał szczęście zobaczyć fetę z bliska, gdyż dzisiaj kolejna odsłona:
Obrazek
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.07.2018 22:23

majeczka napisał(a)::D Dla mnie to Croatia jest zwycięzcą. Grali rewelacyjnie. Jest to jedyna reprezentacja czysta narodowo.

member8694/

Zawód: pedagog - terapeuta 8O

Na której aryjskiej uczelni, że tak zapytam z ciekawosci?
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 17.07.2018 22:49

anakin napisał(a):
majeczka napisał(a)::D Dla mnie to Croatia jest zwycięzcą. Grali rewelacyjnie. Jest to jedyna reprezentacja czysta narodowo.

member8694/

Widocznie jako pedagog - terapeuta majeczka dba o to, aby naród dbał o higienę i nie pokazywał się niedomyty.
Nie ona jedna ma takie hobby.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 17.07.2018 22:58

anakin napisał(a):

member8694/

:D :D :D Francja, to już jest zlepek wielu narodowości. Trudno tego nie zauważyć. Nie ma to nic wspólnego z rasizmem. Ci ludzie mają duże predyspozycje sportowe, jednak jeśli chodzi o intelekt...

Niestety z tym jest tu dużo gorzej. Cóż, nie zajmują predysponowanych stanowisk...

p.s. nie wiem czy byłeś w Paryżu, a szczególnie na jego obrzeżach?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja - strona 209
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone