pablo74 napisał(a):Btw. Było powołać Kucharczyka... przynajmniej on bramki strzela...
Złóż CV na selekcjonera kadry
.png)
pablo74 napisał(a):Btw. Było powołać Kucharczyka... przynajmniej on bramki strzela...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):shpath napisał(a):co innego serce a co innego rozum
Mogłeś popróbować obstawiać rozumem w typowaniu
.png)
bonar napisał(a):baunty napisał(a):amatus1 napisał(a):Półfinał, jednak nasi są w półfinale:)
Nasi to już dawno na wakacjach.
Podwójne obywatelstwo masz ?
Czy może w Chorwacji mieszkasz?
Cromaniacy już tak mają![]()
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Mogłeś popróbować obstawiać rozumem w typowaniu
.png)
te kiero napisał(a):Belgowie mają coś wspólnego z Polakami, najważniejszy mecz mistrzostw - ten wczorajszy, zagrali najsłabiej, podobnie Polacy -ten pierwszy....
Niech ten cały Kylian zje Snickersa, bo zaczyna gwiazdorzyć...

walp napisał(a):Wyrocznia napisał(a):GSM napisał(a):Dla mnie to bezsens...to,że wszelkiej maści "dzielący i rządzący" narzucają jakieś określenia jako "negatywne",a masy to podchwytują nie znaczy iż jest to obraźliwe dla strony której dotyczy.
Sami na siebie tak mówią z dumą...również w kontekście negatywnym,szowinistycznym wśród tamtejszych "dzieląco-rządzących grup" ,gdzie Ruski to etniczny-prawosławny itp,a Rosjanin po prostu obywatel innych genów czy wyznania
Popieram kolegę. Dokładnie tak jest. Uściślę tylko, że "Rosjanin" czyli obywatel Rosji to "Rasijanin".
Gdyby Putin w orędziu noworocznym wyskoczył z hasłem "Daragije Ruskije" posądzono by go o nacjonalizm
.png)
Wyrocznia napisał(a):
A dziś wielkie emocje... Oby Chorwaci sprawili miłą niespodziankę.
A jeśli nie - i tak są w najlepszej czwórce świata

.png)
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Wyrocznia napisał(a):
A dziś wielkie emocje... Oby Chorwaci sprawili miłą niespodziankę.
A jeśli nie - i tak są w najlepszej czwórce świata
Zgadzam się w 100%. Cokolwiek dziś się stanie Chorwaci już te mistrzostwa wygrali. Znaleźć się w czwórce najlepszych tego świata, przed Hiszpanami, Brazylią, Niemcami czy Argentyną to niewątpliwie jest spektakularny sukces. Tego nic już Chorwatom nie odbierze, podobnie jak dumy narodowej

luk006 napisał(a):Po wygranym meczu z Rosją złożyłem gratulację za pośrednictwem FB mojemu chorwackiemu koledze Ante. Bardzo mnie zaskoczył, kiedy stwierdził, że nie ma czego gratulować, gdyż przez aferę z Mamićem, wielu kibiców - zwłaszcza Torcidaśów - nie utożsamia się z tą reprezentacją.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.