.png)
.png)
MRK napisał(a):
Hm... a to nie jest tak, że mam 43 pkt.?
.png)
MRK napisał(a):Hm... a to nie jest tak, że mam 43 pkt.?
"2. Prawidłowe wskazanie zwycięzcy lub remisu, jeśli wynik jest inny od wskazanego punktowany jest 1 punktem."
W przypadku Chorwacji i Anglii wskazałem. Mimo, iż w meczu był remis, tak w karnych zwyciężyły drużyny, które wskazałem... Podług tego punktu, punkty powinny być zaliczone.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):MRK napisał(a):Hm... a to nie jest tak, że mam 43 pkt.?
"2. Prawidłowe wskazanie zwycięzcy lub remisu, jeśli wynik jest inny od wskazanego punktowany jest 1 punktem."
W przypadku Chorwacji i Anglii wskazałem. Mimo, iż w meczu był remis, tak w karnych zwyciężyły drużyny, które wskazałem... Podług tego punktu, punkty powinny być zaliczone.
Przeczytaj jeszcze raz dokładnie regulamin.
.png)
.png)
MRK napisał(a):
Hm... a to nie jest tak, że mam 43 pkt.?
4. Jeśli typujemy remis, a mecz rozstrzygną rzuty karne, wówczas prawidłowe wskazanie zwycięzcy rzutów karnych (co należy zaznaczyć w przypadku typowania remisu) punktowane jest dodatkowym 1 punktem.
.png)
anakin napisał(a):MRK napisał(a):..........
Była już o tym mowa swego czasu w wątku o LM.
jara bodajże też tego nie mógł pojąć.
Tutaj.
.png)
MRK napisał(a):Spoko, spoko.... pełen luz. Wcześniej nie rzuciło się w oczy, bo nie było takiego przypadku. Teraz spojrzałem pod kątem logicznym. Sam walp dodał wyjaśnienie, które chyba mogłoby się tam znaleźć:).
.png)
MRK napisał(a):Panowie, ja Was rozumiem, przy czym mógłbym Wam rozpisać, jak jeszcze można pewne kwestie zinterpretować.
A pkt 4 tyczy typowania remisu, a to inna sytuacja.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.