.png)
anakin napisał(a):te kiero napisał(a): choć serce od ostatniego urlopu za Portugalią
Nie wiem jaki bym tam urlop musiał spędzić, żeby się nie cieszyć z odpadnięcia CR7 i spółki.

te kiero napisał(a):ale o Urugwaju też chyba pisałeś, że chciałbyś by szybko odpadli, obydwa teamy nie mogą
piekara114 napisał(a):![]()
![]()
Też należę to tego grona...
.png)
Miłego lotu...
anakin napisał(a):A kogóż tu przywiało?![]()
Witamy.
.png)
Raczej nie.... nawet nie znam ustalonych zasad.... Ja siadam i mam przeczucie... na razie się sprawdza...niestety w naszych meczach też...kilka minut z Senegalem i już czułam się jak podczas Euro w 2012....walp napisał(a):W takim razie zapraszamy do typowania od ćwierć finałów. Do zgarnięcia jeszcze dwadzieścia kilka punktów.
.png)
piekara114 napisał(a):Raczej nie.... nawet nie znam ustalonych zasad.... Ja siadam i mam przeczucie... na razie się sprawdza...niestety w naszych meczach też...kilka minut z Senegalem i już czułam się jak podczas Euro w 2012....walp napisał(a):W takim razie zapraszamy do typowania od ćwierć finałów. Do zgarnięcia jeszcze dwadzieścia kilka punktów.

walp napisał(a):P.S.
10 goli w dwóch meczach - lubię to.
.png)
No muszę się zapoznać kto z kim w najbliższym czasie będzie obcowałwalp napisał(a):W takim razie zapraszamy do loży komentatorskiej![]()
.png)
alechandro napisał(a):Tego zasrańca Otamendiego powinni zaorać razem z gruzem. Cwel drugi raz na tym turnieju odwalił ten sam chamski numer. Typowałem, że Argentyna zdobędzie mistrzostwo ale dobrze, że jadą buraki do domu.
A mecz miodzio - wreszcie coś zaczęło dziać bo te grupowe mecze mnie nie jarały.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.