W Grecji byliśmy wiele lat temu i baardzo nam się podobała (odwiedziliśmy Kretę, Santorinii i trochę lądu), niestety ostatnio zazwyczaj jest za daleko, żeby się tam wybrać i zawsze mam nadzieję, że może za rok...
Pozdrawiam
Asia.
.png)
.png)

.png)
.png)
maslinka napisał(a):
Cykady na Cykladach
.png)
PabloX napisał(a):Przewspaniale wspominam te wieczory... cykady... jem słodkie, słodkie winogrona, Ty śpisz w moich, moich ramionach... i delikatne zaskoczenie, kiedy okazało się, że przywieźliśmy sobie z Krety niespodziankę - moją najstarszą córkęW czasie następnych greckich wakacji Grecy byli troszkę zdziwieni, kiedy patrzyli na małą blondyneczkę i słyszeli, że jest "made in Greece"
.png)
.png)
janusz.w. napisał(a):jak Grecja, to może i Masyw Olimpu
janusz.w. napisał(a):na dzień dzisiejszy Kerkira i Chalkidiki
dangol napisał(a):Gdybyście to Wy stali dwa auta za nami, a nie odwotnie, to pewnie któreś z Was byłoby "pierwsze"
dangol napisał(a):skodzinek w tym kolorze z "trumną" na dachu zbyt wiele po Bałkanach nie jedździ.
JoannaG napisał(a):W Grecji byliśmy wiele lat temu i baardzo nam się podobała (odwiedziliśmy Kretę, Santorinii i trochę lądu), niestety ostatnio zazwyczaj jest za daleko, żeby się tam wybrać
frape napisał(a):Grecja, Grecja a czyż jest piękniejsze miejsce w Europie?![]()
CROberto napisał(a):Wpraszam się bez pytania.......przygarniecie![]()
![]()
![]()
CROberto napisał(a):Na relację z miesięcznego pobytu to muszę jakiś wygodny fotel do sprzętu "przytargać"....![]()
PabloX napisał(a):Siadam wygodnie i widzę, że będę miał co czytać, szykuje się prawdziwa uczta![]()
PabloX napisał(a):Póki co byczyłem się w Grecji razy 2 - Kreta z Santorini i Rodos z Simi.
KOL napisał(a):Jak Cyklady to oczywiście też się przysiadam. Może znowu jakaś inspiracja na następny rok.
maslinka napisał(a):Ja czuję się zarażona Grecją, chociaż jeszcze nie zdecydowałam się zdradzić Chorwacji... Ale myślę, że w końcu to nastąpi.
MarDomi napisał(a):Jak Grecja to ja baaardzo chętnie, a zapowiada się że relacja będzie lepsza od przewodników
.png)
.png)
kulka53 napisał(a): Witamy![]()
Zobaczymy, czy uda się nam zaspokoić oczekiwania.
kulka53 napisał(a): Ale, jak się przekonaliśmy, chyba każda z wysp ma coś do zaoferowania, jakąś ciekawostkę, coś takiego, czego nie mają inne... dlatego sądzę, że warto byłoby pojechać wszędzie![]()
.png)
kulka53 napisał(a):JoannaG napisał(a):W Grecji byliśmy wiele lat temu i baardzo nam się podobała (odwiedziliśmy Kretę, Santorinii i trochę lądu), niestety ostatnio zazwyczaj jest za daleko, żeby się tam wybrać
A widzisz, jakoś nie kojarzyłem że byliście kiedyś też i w Grecji...
Na Kretę też pewnie kiedyś się wybierzemy, choć ja wolę trochę mniejsze wyspy, więc pewnie Rodos będzie pierwsza. A Santorini... nie ma siły by się tam kiedyś choć raz nie znaleźć
A że daleko... nam dojazd zajmuje co najmniej 2 dni i nie ma siły by było inaczej, z dziećmi (małymi) to sobie w ogóle nie wyobrażam tak dalekich wyjazdów... dlatego podziwiam osoby, które w ten sposób spędzają wakacja. A jest ich tu trochę
.
.png)
PabloX napisał(a):bardzo mi się podoba.![]()
PabloX napisał(a):fantastycznie byłoby odwiedzić każdą wyspę.
longtom napisał(a):Jednak daleko jest ta Grecja.![]()
Interseal napisał(a):Zasiadam do czytania.

JoannaG napisał(a):To było w dawnych czasach, w poprzednim wiekujeszcze przed dziećmi, fotografią cyfrową i internetem
![]()