Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Na wstępie chcę podziękować wszystkim ludziom, którzy dzielą się swoją wiedzą na temat Chorwacji na tym forum - wskazówki, które tu znalazłem były bardzo pomocne Szczególnie z tego miejsca pragnę podziękować za opis ( bardzo dokładny ) przejazdu przez Słowenie - mistrzostwo świata, jade, czytam i mijam opisywane miejsca Postaram się skupić prędzej czy poźniej i dodać do tego opisu aktualny remont w Lenarcie.
A więc spędziliśmy 7 dni w Makarskiej - było super. 7 dni to za krótko Następny urlop gdziekolwiek będzie musi trwać 10-14 dni.
Relacji pewnie nie uda mi się napisać, bo z pisania jestem noga ale podrzucę kilka zdjęć na początek zachód słońca - Makarska - główna plaża, pies nie mój.
Może ktoś spał tam gdzie my, bo nie mogę nigdzie znaleźć adresu internetowego a Pan nie miał wizytówki. Szukam dokładnie tego miejsca ( miejsce zaznaczone zielona strzałką )
Swoją drogą polecam pokój 3 osobowy - łóżka 2 + 1 - 50e/dzień.
Filmik pierwsza klasa - zachęca do Twojej relacji, więc przycupnę na chwilkę i może coś jeszcze dla siebie wyniosę, zanim - za niecałe już 9 dni - sama zajadę w tamte rejony