Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lokalizacja ap. Baska Voda. Pilne. + NOCLEG 1NOC

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
martol92
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) martol92 » 25.06.2012 20:47

Witam wszystkich. Namietnie :) poszukuje kwatery dla 2 osob: Podgora, Baska Voda, ew. Brela.

I znalazlam takie dwie w Basce:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link 55 euro/doba; koniec lipca-poczatek sierpnia

druga
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link 40euro/dobra

Prosze o lokalizacje, jak dojscie do morza, do sklepow? Pilne, pilne, pilne!
Ostatnio edytowano 26.06.2012 21:44 przez martol92, łącznie edytowano 1 raz
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 26.06.2012 14:55

Ja wybrałabym zdecydowanie apartament z linku nr. 2.Fajna lokalizacja i wszędzie blisko.Wiadomo ruch jak w Rzymie ale taka jest własnie Baska Voda :)
raffaell2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffaell2 » 26.06.2012 16:45

Z pierwszego będą piękne widoki na wyspy Hvar i Brać, morzem port i miasto. Drugi ... samo centrum. Do północy może być głośno.
Zazdroszczę ci wyjadu do Baśki ...
Baklej
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Baklej » 26.06.2012 17:12

To zalezy na co się nastawiasz jadąc na wakacje do Chorwacji :roll:
- jeżeli na podziwnianie widoków i miłą spokojną atmosfere to bym wybrała Apartament I - bedą super widoki i myslę ze do plazy jakieś 10 minut ale to max. Natomiast jeśli jedziesz poimprezować i nie przeszkadza Ci chałas to Apartament II - blisko do plazy, portu barów itp. ( max 2-3 min.) i jesteś w centrum!
Baklej
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Baklej » 26.06.2012 17:22

Ogólnie BARDZO polecam Baske Vode - byłam tam 2 lata temu i w tym roku tez jadę. Wspraniała miejscowość, duzo ludzi, duzo się dzieje w za dnia i wieczorami. Po godzinie 21 miasto tętni a nie jakieś odludnione. Bo np. w Breli miałam odczucie jakby takie miasto - bez urazy dla innych - takiej jak dla emerytów - tzn duzo spokojniej. Ale to już moje prywatne odczucie - ja ogólnie lubie jak jest dużo ludzi i dużo się dzieje.
Dodatkowo polecam rejs BIBĄ na wyspę Hwar i Brać!!! A jak już będziecie chcieli sobie lekko odpocząć od gwaru to polecam plażę za Baśka w stronę Makarkiej w tak jakby skałach, grotach, tam już jest bardzo spokojnie i odlunie :lol:
martol92
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) martol92 » 26.06.2012 21:44

Dzieki za wszystkie odpowiedzi!
Bede chyba rezerwowac nr 1. Mam do Was jeszcze tylko jedno pytanie, czy macie jakis sprawdzony, tani nocleg dla 2, najlepiej ze śniadaniem (motel, hostel, hotel) w Chorwacji, Austrii lub Niemczech w okolicy Monachium? Na jedna noc.
Apartament w Basce bylby do 4.08, a ja chcialabym ruszyc do domu dzien pozniej, czyli 05.08. Co by tu wymyslic?
martol92
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) martol92 » 27.06.2012 06:09

Fajnie, ze juz ktos zarezerwowal moj termin...
Macie moze jakies namiary na Baske.... ?
blazej_k1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blazej_k1 » 27.06.2012 14:41

martol92 napisał(a):Fajnie, ze juz ktos zarezerwowal moj termin...
Macie moze jakies namiary na Baske.... ?

Witam
Ja do Baśka Voda wyjeżdżam drugi raz wto samo miejsce . Ja mam nocleg wpisz w googel ,,Baśka Voda oborska 15 Nada,, Jest blisko do plaży za kościołem jak ktoś kojarzy, w wąskiej uliczce. Same pokoje szału nie robią jest wanna,kibelek , klima kuchenka no i ceny są Ok. Pani Właściciel też oki, Wykończenie pokoi jak na zdjęciu. My kwaterę mamy od 10.07.12 do 18.07.
Polecam
martol92
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) martol92 » 27.06.2012 15:25

Dzieki. Zaraz sobie zobacze. A czy ktos tutaj kojarzy tę kwaterę:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jakies opinie? Cokolwiek?
Baklej
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Baklej » 27.06.2012 17:56

Nawet jak pojedziesz w tzw "ciemno" to napewno coś znajdziesz! Jak się tylko wjezdza do centrum Baśki to w godzinach rannych (9-10) obok boiska do koszykówki i nożnej będzie duzo osób z karteczkami oferujacych pokoje i apartamenty. Przyjamniej tak było 2 lata temu na początku sierpnia - pojechaliśmy we dwoje i apartament z klimą, aneksem kuchennym oraz duzym balkonem z widokiem na masyw Biokowo trafił się w 10 minutek!!
blazej_k1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blazej_k1 » 27.06.2012 18:06

patrząc na mapkę lokalizacja jest .ok jest nie daleko mojego domku i ty tutaj chyba byś miał tv. Poza tym chyba auto też będzie pod domem ja swoje zostawiam około300metrow od lokalu. Na mojej ulicy nie ma prawie ruchu bo jest wąska i slepa.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone