P.S.
W finale zagrają Atletico z Juventusem.
.png)
.png)
greenrs napisał(a):A pamiętasz jak wyśmiewałeś tu tych, którzy wierzą w to co piszą tabloidy?

yzedef napisał(a):Powiedzcie jaki jest problem zrobić Challenge na wzór tenisa czy siatkówki i niech taki trener ma do dyspozycji w meczu nie wiem 2-4 możliwości sprawdzenia. Do zrobienia banalne przy kasie jaka jest w piłce nożnej i obecnej technice. Ale po co ?, lepiej niech będzie jak jest bo zawsze można coś zachachmęcić.
alechandro napisał(a):Ale mnie to w ogóle nie martwi, zapewniam Cię. Nie czekam na typy wszystkich aby typować i byc w czubie, gdybym miał na tyle czasu to byłbym wyżej![]()
Zapewniam też Cię, że gdybyś jak ani typował na początku to byłbyś też na dole
alechandro napisał(a): Na początku Vidal się pilnował ale nocne życie Turynu było dla niego zbyt kuszące.
Kiepura napisał(a):O widzę, że od dawna lansowany tu przeze mnie pogląd o plastikowej piłce i rozgrywkach typu biznesowego powoli przebija się "pod strzechy" Dobrze, dobrze, widać praca u podstaw przynosi efekty...![]()
walp napisał(a):Wyniki zamieszczone na tablicy. Proszę o weryfikację.
.png)
anakin napisał(a):Nie bardzo rozumiem, bo to o czym rozmawiamy ma miejsce także w Twojej ulubionej Ekstraklasie (biorąc pod uwagę poziom sportowy, jakis wybitny kretyn tę nazwę wymyslił)
anakin napisał(a):Że ta nasza - polska jest taka jedyna w swiecie czysta i uczciwa?
Wyroków w ostatnich latach zapadło wiele, a wiesz doskonale, że to tylko jakis ułamek wałków, które ujrzały swiatło dzienne.
A jeżeli mam do wyboru mecze w których grają w piłkę i mecze, w których się kopią po czole - wybór jest oczywisty, mimo całej jej plastikowosci.
.png)
anakin napisał(a):No i własnie dlatego VAR-u (VAR-a?) długo w piłce nie zobaczymy.
alechandro napisał(a):Ale mnie to w ogóle nie martwi, zapewniam Cię. Nie czekam na typy wszystkich aby typować i byc w czubie, gdybym miał na tyle czasu to byłbym wyżej![]()
Zapewniam też Cię, że gdybyś jak ani typował na początku to byłbyś też na dole
anakin napisał(a):Najważniejsze alex żebysmy zdrowi byli, nie?

walp napisał(a):Ja nawet nie podejrzewam wszystkich arbitrów o złe intencje. Gra jest po prostu bardzo dynamiczna i często nie ma możliwości wychwycenia błędu i wydania właściwego werdyktu. Te najbardziej spektakularne pomyłki były domeną piłki nożnej, ale to się musi zmienić, wcześniej, czy później.
walp napisał(a):Włodarze piłkarscy twierdzą, że spalony, czy pseudo faul i decyzja sędziów, to kwintesencja uroku piłki nożnej i kiedy zaczniemy mierzyć i sprawdzać wszystko, to zabijemy romantyzm piłki.
.png)
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli chodzi o typowanie to jestem zdrowy.![]()
Ale lepiej być w czubie, bo chyba o to chodzi w naszym typowaniu
No i gitara.![]()
Gratuluję wyników (dotychczasowych) i życzę sukcesu (końcowego).

.png)
anakin napisał(a):Zgoda Waldek, jeżeli mówimy o milimetrach.
Ale tu ( i często gdzie indziej) mamy do czynienia z metrowymi spalonymi.
To nie są niuanse czy rzeczy niemożliwe do wychwycenia dla ludzkiego oka.
Janusz Bajcer napisał(a):Może tym razem się uda, bo w I edycji było blisko
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki