Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.04.2017 07:51

alechandro napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Czyli typerzy z dołu tabeli :wink:

Ale mnie to w ogóle nie martwi, zapewniam Cię. Nie czekam na typy wszystkich aby typować i byc w czubie, gdybym miał na tyle czasu to byłbym wyżej :wink:
Zapewniam też Cię, że gdybyś jak ani typował na początku to byłbyś też na dole :D

Nie tylko ja typuję na końcu :D

Jeśli Juve wygra LM - gratulacje masz na 100 % :idea:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 19.04.2017 08:02

alechandro napisał(a):A co do wczorajszego meczu - tak się pcha dalej lalusiów z Hiszpanii, spodziewa się, że dziś też będą próbowali to robić jeżeli Barca będzie bezradna.

Czuję coraz większe zniechęcenie do oglądania meczów LM i coraz mniej mnie to interesuje. Zastanawiam się czy to jeszcze sport, czy już wyłącznie biznes...?

Szkoda :?
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 19.04.2017 08:13

alechandro napisał(a):Dzisiaj Juve wywali za burtę delfinów z Katalonii, których limit prezentów od sędziów skończył się w rewanżowym meczu z PSG. Tak więc Juve wywali nurków, w półfinale puknie Real a w czerwcu Gigi Buffon wzniesie uszatka do góry bo jemu należy się on jak psu buda zanim zawiesi buty na kołku.

Wychodzi mi, że finał z Atletico. :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer napisał(a):
alechandro napisał(a):Zapewniam też Cię, że gdybyś jak ani typował na początku to byłbyś też na dole :D

Nie tylko ja typuję na końcu :D

Typowanie na końcu jest niebezpieczne. :mrgreen:

Po wczorajszych dwóch meczach Janusz umocnił się na pozycji lidera i wyprzedza DCK o 3 pkt.
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 19.04.2017 08:35

alechandro napisał(a):...

Oczywiście że masz rację w tym co piszesz, ale akurat nie powinno być tak że raz ten jest do przodu a raz inny. Fakt jest taki że Real i Barca z reguły na sędziowaniu zawsze są do przodu i aż ciekawi mnie co dziś będzie się działo :).
Też tracę ochotę na oglądanie się i podniecanie tymi rozgrywkami bo UEFA traktuje nas jak barany... mamy oglądać płacić i nie dyskutować. Powiedzcie jaki jest problem zrobić Challenge na wzór tenisa czy siatkówki i niech taki trener ma do dyspozycji w meczu nie wiem 2-4 możliwości sprawdzenia. Do zrobienia banalne przy kasie jaka jest w piłce nożnej i obecnej technice. Ale po co ?, lepiej niech będzie jak jest bo zawsze można coś zachachmęcić.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.04.2017 08:49

Jełopy nigdy nie zgodzą się na powtórki wideo, bronią się przed tym rękami i nogami a najbardziej wtórują im zawodnicy i środowisko...Realu :lol:
Z jednej strony można powiedzieć, że Bayern, Juve same sobie winne ale to nie znaczy, że pomagać mają sędziowie. W zeszłym roku Morata strzelił w Monachium na 3-0 i byłoby już posprzątane, w pierwszym meczu z Barcą Juve strzeliło na 4-0 i nie wiadomo skąd w tych przypadkach sędziowie wzięli spalone. Jeżeli dziś okazałoby się, że nieuznanie tej bramki będzie decydujące to krew mnie zaleje ale mam nadzieje, że Juve do tego nie dopuści. Wczoraj Bayern stracił na metrowym spalonym, rok temu zyskał na spalonym, którego widział tylko sędzia. W każdym razie Niemcy do domu.
Ja też tracę ochotę na oglądanie tego gówna ale coś pcha mnie przed tv, szczególnie jak gra Juve, którego żadnego meczu w tym sezonie nie opuściłem bez względu na to co to za rozgrywki.
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 19.04.2017 10:14

http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... ert-lewand

A pisałem wczoraj że Lewandowski był wkurzony :?: :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.04.2017 11:14

walp napisał(a):Po wczorajszych dwóch meczach Janusz umocnił się na pozycji lidera i wyprzedza DCK o 3 pkt.

Po dzisiejszych meczach, w których obstawiłem dwa "cudowne" wyniki :wink: liderowanie może się zmienić :mrgreen:
Tutaj już typów regulaminowo nie zmienię, ale w dwóch innych typerach zmieniłem (bo można)
z 2:3 na 2:1
z 5:1 na 3:1
:wink: :wink:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 19.04.2017 11:36

A ja zapomniałem typować wyniki.. :(
Przypomniałem sobie po 20....
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 19.04.2017 15:36

greenrs napisał(a):Zastanawiam się czy to jeszcze sport, czy już wyłącznie biznes...?

Szkoda :?

O widzę, że od dawna lansowany tu przeze mnie pogląd o plastikowej piłce i rozgrywkach typu biznesowego powoli przebija się "pod strzechy" Dobrze, dobrze, widać praca u podstaw przynosi efekty... :D

Po dwóch spalonych pozostaje pewien niesmak, ale wywalenie szkopów zawsze musi cieszyć. :D
Żale Bayernu równie dobre jak narzekania Radovicia na symulantów na boisku.
Dodatkowa korzyść jest taka, ze boski Robert oszczędzi sobie w ciężkim sezonie dwóch meczów i będzie świeższy na reprezentacji.
Gorzej, że za akcje w szatni może wylecieć w ogóle na jakiś czas z piłki.

Nie żebym był fanem Juve, ale szczerze im życzę by wywalili dziś z biznesu najbardziej plastykową drużynę świata.

Edit.

W temacie co zrobić by pomyłki sędziowskie tak nie wkurzały. Myślę, że dużo zależy od obsady sędziowskiej.
W Brazylii sobie radzą... :D

Obrazek
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 19.04.2017 19:21

alechandro napisał(a):Bardzo dobrze, Bayern niech poczuje ból jaki odczuwało Juve w zeszłym roku kiedy to Bayern wyeliminował Juve przez błędy sędziów, co za hipokryzja. Czerwo Vidala w pełni zasłużone....

Alex..... cenię twoje wpisy w tym wątku,ale........w temacie Vidala (którego nie lubię) nie masz racji.....
Lecąc klimatem włoskim - dostrzegam w twoim wpisie ewidentną vendetę... :mrgreen:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 19.04.2017 19:35

adrianek90 napisał(a):http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/681243/liga-mistrzow-marca-pilkarze-bayernu-zaatakowali-po-meczu-sedziego-robert-lewand

A pisałem wczoraj że Lewandowski był wkurzony :?: :mrgreen:

Bayer oficjalnie zdementował tą plotkę, wyczytałem też że zastanawiają się czy nie pozwać Hiszpańskich mediów a rozpowszechnianie nieprawdy.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.04.2017 21:25

Cudu w Barcelonie nie ma i nie będzie - Juventus w półfinale LM.
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 19.04.2017 21:36

Znakomity mecz Monaco i Borussi :) Choć zawsze kibicuję niemieckim drużynom, uważam, że Monaco w pełni zasłużyło na awans a nawet zaryzykuję... zasłużyli na finał :!:

Kiepura napisał(a):Dodatkowa korzyść jest taka, ze boski Robert oszczędzi sobie w ciężkim sezonie dwóch meczów i będzie świeższy na reprezentacji.
Gorzej, że za akcje w szatni może wylecieć w ogóle na jakiś czas z piłki.

A pamiętasz jak wyśmiewałeś tu tych, którzy wierzą w to co piszą tabloidy? Chodziło o konflikt W. Manna z dyrektor radiowej Trójki.
Próbujesz się tu kreować na forumowego mędrca a wychodzisz na żałosnego przemądrzałka :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.04.2017 21:41

Półfinaliści znani:

Atletico
Juventus
Monaco
Real
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 19.04.2017 21:42

Janusz Bajcer napisał(a):Półfinaliści znani:

Atletico
Juventus
Monaco
Real

Finał marzeń:
Juventus - Monaco :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 635
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone