Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja
napisał(a) Użytkownik usunięty » 19.04.2017 07:37
Bardzo dobrze, Bayern niech poczuje ból jaki odczuwało Juve w zeszłym roku kiedy to Bayern wyeliminował Juve przez błędy sędziów, co za hipokryzja. Czerwo Vidala w pełni zasłużone bo on nigdy nie trzymał ciśnienia ani na boisku ani w życiu dlatego pozbyto się go z Juve póki jakiś frajer sypnął za niego w sumie niezłą kasę
Dzisiaj Juve wywali za burtę delfinów z Katalonii, których limit prezentów od sędziów skończył się w rewanżowym meczu z PSG. Tak więc Juve wywali nurków, w półfinale puknie Real a w czerwcu Gigi Buffon wzniesie uszatka do góry bo jemu należy się on jak psu buda zanim zawiesi buty na kołku.
P.S. Jestem przekonany, że jak Juve wygra LM to pojawią się głosy, że Barca bez formy i Real bez formy. Kiedy Barca albo Real wygrywają LM to znaczy, że są najlepsi. Kiedy wygrywa LM inna drużyna to znaczy, że Barca, Real i Bayern bez formy
Przypomina mi się półfinał z Realem kiedy Juve skazywane było na porażkę, pocisnęli Real nie dlatego ( pamiętam komentarze ), że Juve wciągnęło ich nosem taktycznie ale dlatego, że Real bez formy

A co do wczorajszego meczu - tak się pcha dalej lalusiów z Hiszpanii, spodziewa się, że dziś też będą próbowali to robić jeżeli Barca będzie bezradna.
Janusz Bajcer napisał(a):Czyli typerzy z dołu tabeli

Ale mnie to w ogóle nie martwi, zapewniam Cię. Nie czekam na typy wszystkich aby typować i byc w czubie, gdybym miał na tyle czasu to byłbym wyżej
Zapewniam też Cię, że gdybyś jak
ani typował na początku to byłbyś też na dole