Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ładne plaże na Ciovo ????

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
cromankaa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) cromankaa » 15.05.2006 08:47

Hej

Zapadła decyzja - jedziemy na Ciovo. W związku z tym doradzcie-
Gdzie znajdziemy naładniejsze plaże tj rozległe, najlepiej żwirkowe z łagodnym zejściem do wody(słabo pływam) chętnie sąsiadujące z drzewami (coś w rodzaju dzikiich plaż również)
Pozdrawiam Aga

Ps Przy okazji -może macie namiar na tanie kwatery na Ciovow Okręgu Gornij?
Aluminiowy
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aluminiowy » 15.05.2006 17:50

zajrzyj na www.=reklama= .... tam jest namiar na gościa Verdana.. mówi po POlsku... wydaje się że jest bardzo kompetentny...
cromankaa
Podróżnik
Noclegi

Nieprzeczytany postnapisał(a) cromankaa » 15.05.2006 19:19

Dzięki
Do Vedrana wysłałam rano maila z zapytaniem o apartamenty ale jak na razie cisza.
Głównie szukam kwater przez internet ale albo tanie-zajęte albo zbyt drogie.
Jak tak dalej pójdzie to będziemy szukać na miejscu po przyjeździe.
Pozdrawiam Aga
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 15.05.2006 19:36

Witaj:)
Na ciovo znajdziesz w zasięgu 10 km róznorodność plaz (pisałam juz na forum, przeszukaj posty) zarówno miejskie, strzeżone żwirkowe z lagodnym zejsciem, lezakami (m.in słynna plaża copacabana) jak i rowniez bardziej ustronne, mniej zatłoczone, zacienione z pieknymi muszelkami (slatina, kava)
Napewno bedziesz zadowolona jeśli sie zdecydujesz-a do wyboru jest ich naprawde mnóstwo (moge podeslać ci jakies zdjęcia na maila z mojego ostatniego pobytu)
Jeśli chodzi o apartamenty, również mam sprawdzone namiary, jadę poraz kolejny na ciovo w to samo miejsce-i dopóki się nie "odkocham " w tej wyspie będę jezdzila :D
pozdrawiam.
as12345600
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 04.06.2006 10:10

Jelsli chcesz lagodne zejscie i zwirkowa plaze to polecam Okrug gornyj. W slatine nie bylem. A apartamenty jesli chcesz to poogladaj www.=reklama= jest polska wersja. To jest strona Vedranae znajdziesz taniej ale trzeba sie liczyc z tym, ze trzeba byc na miejscu przed poludniem. Pozdrow odemnie Ciovo. Tam jest pieknie :)
alessandro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) alessandro » 07.06.2006 14:41

Madzia podeślij mi proszę zdjęcia jakiś ładnych plaż w tym fyrtlu;)
Musze żonę przekonać, że córka będzie zadowolona i nóg sobie nie połamie;)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Thx

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone