napisał(a) rafalos » 13.07.2012 01:35
Witam! Tak się składa, że my też w przyszły weekend, 21.07., wybieramy się do Obericia. Mamy wolną kwaterę na tydzień - kuzyn ma pewien problem w pracy i dojedzie z ytgodniowym opóxnieniem. Kwaterę znaleźlismy - jak radzi poprzednik - na == reklama == :
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Może nie jest najtańsza, ale jedziemy z dwójką 13 córek, więc internet ma znaczenie, a klima to klima:). Jeśli macie ochotę to chętnie podamy bliższe informacje odnośnie tej kwatery.
Kontakt z Pawłem super, choć dzis dowiedziałem sięże jest pod innym, chorwackim numerem, a przekierowanie jest do sympatycznej Pani:). Od znajomych wiem, że można jechać w ciemno, ale jednak sporo kwater zajętych. Plus jest taki że wybierasz to co widzisz, a często zdjęcia w necie nie odpowiadają rzeczywistości, poza tym możesz potargować ceny, bo właściciel albo bierze co dajesz albo nie ma nic. Minus taki, że trzeba się czasem naszukać, bierzesz tylko to co zostało i wybór czasem średni, no i przy dwoch tygodniach zdarza się, że po tygodniu potrzebna przeprowadzka.
A swoją drogą - skąd jedziecie i jakim składem? Którą drogęplanujecie? Z noclegiem - my tak, czy bez?