Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery Orebić

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fiona_1982
Autostopowicz
Kwatery Orebić

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fiona_1982 » 11.07.2012 18:42

Witam, wybieram się w przyszły weekend do Orebić i w związku z tym mam pytanie. Czy ktoś może polecić mi jakąś niedrogą i fajną kwaterę? ewentualnie poradźcie czy lepiej jechać w ciemno i szukać na miejscu czy rezerwować coś wcześniej. Na stronie orebić.com są fajne kwaterki, ale na innych stronach niepolskojęzycznych są tańsze kwatery odpowiednio 43 E a na innych od 33E, 40E.
Pozdrawiam
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 12.07.2012 19:40

proponuje kontakt z p. Pawłem z zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link My wynajmowaliśmy apartament w Ana Marija zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
- byliśmy zachwyceni, właścicielka produkuje swoje wino, kwatera bardzo blisko piaszczystej plaży, blisko rożnych rozrywek, otoczony dużym ogrodem, więc mieliśmy ciszę i spokój.
rafalos
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalos » 13.07.2012 01:35

Witam! Tak się składa, że my też w przyszły weekend, 21.07., wybieramy się do Obericia. Mamy wolną kwaterę na tydzień - kuzyn ma pewien problem w pracy i dojedzie z ytgodniowym opóxnieniem. Kwaterę znaleźlismy - jak radzi poprzednik - na == reklama == :
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Może nie jest najtańsza, ale jedziemy z dwójką 13 córek, więc internet ma znaczenie, a klima to klima:). Jeśli macie ochotę to chętnie podamy bliższe informacje odnośnie tej kwatery.
Kontakt z Pawłem super, choć dzis dowiedziałem sięże jest pod innym, chorwackim numerem, a przekierowanie jest do sympatycznej Pani:). Od znajomych wiem, że można jechać w ciemno, ale jednak sporo kwater zajętych. Plus jest taki że wybierasz to co widzisz, a często zdjęcia w necie nie odpowiadają rzeczywistości, poza tym możesz potargować ceny, bo właściciel albo bierze co dajesz albo nie ma nic. Minus taki, że trzeba się czasem naszukać, bierzesz tylko to co zostało i wybór czasem średni, no i przy dwoch tygodniach zdarza się, że po tygodniu potrzebna przeprowadzka.
A swoją drogą - skąd jedziecie i jakim składem? Którą drogęplanujecie? Z noclegiem - my tak, czy bez?
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 13.07.2012 05:25

Trzeba przyznać, że Paweł to solidna firma. Wszystko zgodne z ustaleniami, a do tego w Orebicu ma biuro gdyby ktoś potrzebował pomocy na miejscu.
My nie mieliśmy klimy w apartamencie, ale była niepotrzebna- drzewa cytrusowe wręcz wchodziły do środka dając przyjemny cień. WiFi mieliśmy w pobliskiej konobie, więc my na piwo, a córka na neta i jakoś grało.
Jeden minus orebica, to brak dzikich plażyczek (pewnie trzeba by wyjechać gdzieś poza miejscowość) i bardzo bardzo dużo ludzi. Ale to cecha większych miejscowości.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone