Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatera, camping czy co ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
remikk
Autostopowicz
Kwatera, camping czy co ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) remikk » 07.05.2008 08:41

Od dwóch dobrych dni czytam forum i przejrzałem już mnóstwo tematów.
I już sam nie wiem co zrobić. To będzie mój pierwszy raz na Chorwacji i chciałbym wybrać się w rejon Makarskiej. Generalnie szukam czegoś spokojnego dla dwóch osób z osobną łazienką, wiem że jest tego dużo, ale ja widze inny problem. Na ogół wszędzie chcą wpłatę, a ja jakoś nie ufam, już raz zostałem zrobiony w Zakopanem (co prawda wiem, że to Polska). Kasę odzyskałem, ale niesmak pozostał. Czy możecie coś polecić pewnego ? Nie chciałbym jechać w ciemno, a planuje wyjazd początek lipca na 14 dni.
Znajomy poleca mi camping, ale jakoś tak nie jestem przekonany. Na forum jest tyle informacji, że aż przytłaczają. Może macie namiary na coś pewnego i wolnego.
RobZel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobZel » 21.05.2008 14:51

Polecam zdecydowany wyjazd w ciemno. Jak zapewne wyczytałeś z poprzednich postów, niemal zawsze, niemal wszędzie znajdzie się coś przyzwoitego.

pozdrawiam
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 23.05.2008 10:53

Zgadzam się z RobZel....ale możesz tez sprawdzic tu...
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D
RobZel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobZel » 24.05.2008 22:06

Piękny "linek"; jest w czym przebierać - dzięki :))
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.05.2008 09:37

remikk napisał(a):. Generalnie szukam czegoś spokojnego dla dwóch osób z osobną łazienką,

Na kempingu tego nie znajdziesz. Pozostaje tylko apartament, pensjonat, hotel.
Poprzednicy dobrze piszą, jedź w tzw. ciemno. Ja pierwszy raz jechałem przez buiro, drugi raz sam ale wczesniej rezerwowałem, później..... po prostu jadę. Jeszcze nie zdarzyło mi się abym miał jakiekolwiek problemy. Zawsze jadę w to samo miejsce a więc mam trudniej ( nie szukam zastępczego lokum) a mimo to zawsze mam to co chcę. Telefonuję w zasadzie w momencie wyjadu lub przeddzień że jadę. Jeżeli miałbym się zatrzymywać obojętnie gdzie ...... żadnego problemu, obojętnie na okres wyjazdu. Niektórzy piszą, że jest inaczej ....... każdemu wolno pisać ( w tym mnie również).
ps. jeżdzę "zawsze" na wyskę KRK. Tutaj jest dopiero tłok w szczycie ... a mimo to, wiekszego problemu nie ma. Ewentualnie znajdziesz sobie lokal trochę dalej od plaży, ale będzie. :!:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje