.png)
.png)
Kriskaz napisał(a):Dwa lata temu jechałem Cieszyn -Żylina- Bratysława-Węgry-Słowenia itd
W tam tym roku pokusiłem się o trasę przez Austrię a mianowicie Cieszyn-Żylina -Bratysława-Wiedeń-Graz-Maribor-Primosten moim zdaniem trasa przez Austrię jest dużo lepsza,szybka i komfortowa.
.png)
Kriskaz napisał(a):Może w tym roku spróbuje trasy przez Słowację -Węgry mam pytanko a trasa jest dobrej jakości?
.png)
pankufur napisał(a):pam napisał(a):I uwaga w Budapeszcie aby się nie zamotać, tylko patrzeć na znaczki M7 a nie nazwy miejscowości.
Od sahy znaczki na M7 prowadzą obecnie przez miasto czy na M0?
.png)
.png)
.png)
basab napisał(a):pankufur napisał(a):pam napisał(a):I uwaga w Budapeszcie aby się nie zamotać, tylko patrzeć na znaczki M7 a nie nazwy miejscowości.
Od sahy znaczki na M7 prowadzą obecnie przez miasto czy na M0?
Właśnie to samo pytanie mnie nurtuje?
Czy nie ma problemu trafienia na M0?
.png)
wlodi napisał(a):|Podczepie sie pod ten watek! Jade z Poznania do Makarskiej przez Czechy,kawałek Słowacji Węgry kawałek Słowenii i nie mogę nic znależć na temat tej trasy. Gdyby np opiekun działu albo inny dobry mi pomógł to super. Chodzi mi dokładnie o opłaty na tej trasie. Czy kupuje winiety na Węgrzech, Słowacji i Słowenii. Z góry dziękuje
.png)
Kriskaz napisał(a):Dwa lata temu jechałem Cieszyn -Żylina- Bratysława-Węgry-Słowenia itd
W tam tym roku pokusiłem się o trasę przez Austrię a mianowicie Cieszyn-Żylina -Bratysława-Wiedeń-Graz-Maribor-Primosten moim zdaniem trasa przez Austrię jest dużo lepsza,szybka i komfortowa.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi