napisał(a) kamil » 04.07.2005 21:37
Czytam i czytam i oczom nie wierze. Jestem tu nowy i zastanawiam sie czy mozna tu laskawe elitarne grono jak napisal JoeF o cokolwiek zapytac. Moze sformuje pytanie niewlascicwie, moze forma nie bedzie wystarczajaco grzecznie pytajaca. O co tu chodzi???? Czlowiek zadal jak najbardziej konkretne pytanie. Ceny w tym sezonie w okreslonym miejscu. Poprosil o konkrety, a tu prosze. Zadalem sobie odrobine trudu i wyszukalem to o co pytal droplet. Tak zreszta sugerowal volumen. Zaznacze przy tym ze jego odpowiedz nie byla duzo bardziej grzeczna od kolejnej odpowiedzi dropleta. Zgadnijcie co znalazlem w wynikach, ile ich bylo (okolo 1000). Pozwolilem sobie przestudiowac paredziesiat potencjalnie zawierajacych odpowiedz na zadane pytanie, i nie znalazlem kompletnie NIC. Skoro volumen, JoeF, antek sa tak obcykani w wyszukiwaniu to co za problem bylo pomoc (skopiowac, wkleic). Lepiej jednak bylo komentowac, pisac bez sensu - PO CO. Przegladam to forum od jakiegos czasu i widze tu bardzo duzo tego typu postow. Szukam czegos, pytanie zadane - a w odpowiedziach same z.......... . Patrzac na ilosc wyswietlen temat wydaje sie cieszyc sporym zainteresowaniem. Ale po co go pociagnac skoro volumen twierdzi ze takich tematow byly juz setki. Poprosze szanowny cromaniaku (volumenie) z jedna odbyta wycieczka do Chorwacji o wskazanie chociaz jednego posta zawierajacego odpowiedz na zadane przez droplet pytanie. JoeF proponuje napisac samouczek poszukiwacza a za odpowiedz na drwiacego posta ktora splynela od antka duze brawa dla dropleta. Forum ma to do siebie ze tu kazdy moze pisac i zadawac pytania, a skoro komus sie to nie podoba ze ktos spytal w dziale Ceny, usługi, przepisy, obyczaje i wszystko inne o ceny to wybaczcie. Szanowni cromaniacy, croentuzjasci niemusicie komentowac mojego posta bo nie mam zamiaru tu wiecej zagladac wiec nie przeczytam co mi odpisaliscie. Nie dam wam tej satysfakcji. Zycze tylko wiecej wyrozumialosci i zebyscie wszedzie i zawsze byli tacy madrzy. POZDRAWIAM
Do dropleta napisze na privie - podam ci ceny z tego sezonu. Jezdze tam juz od 7 lat, regularnie. Moze kiedys na jakims innym forum tez zostane Cromaniakiem. Maze o tym.