Ps. Adamie - tak jak we wszystkich zawodach - tak i wśród dziennikarzy znajdą się nieudacznicy, ale nie można twierdzić, że wszyscy są źli, bo za chwile pewnie usłyszę, że to dziennikarze popychali ludzi do zbrodni na Bałkanach

.png)

.png)

.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a)::lol: Adamk3 wrócił - "grzebaliśmy" w tych samych źródłach.czyli w Piekle
![]()
Ps. Adamie - tak jak we wszystkich zawodach - tak i wśród dziennikarzy znajdą się nieudacznicy, ale nie można twierdzić, że wszyscy są źli, bo za chwile pewnie usłyszę, że to dziennikarze popychali ludzi do zbrodni na Bałkanach
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Wojna na Bałkanach zakończona i oby już nigdy się nie powtórzyła![]()
Życie idzie naprzód i
może wystąpi na MISS UNIVERSE
Yllka Berisha
.png)

Janusz Bajcer napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Myślę Janusz ,że powinieneś wystapić na forum ONZ jak znawca problemu.
Nie uznaję się za znawcę problemu i nie mam aż tak dużych ambicji ani możliwości występować na tak poważnym forum jak ONZ - wystarczy mi to nasze forum, na którym każdy może wyrazić na sprawę swoje zdanie i każdy może mieć inne.
Nasza dyskusja i różne zdania nie maja żadnej mocy sprawczej w sprawie rozwiązania konfliktu bałkańskiego, ale dyskutować sobie możemy, bo od tego jest forum.
Ile postów napiszę w tym temacie trudno powiedzieć może jeszcze tylko kilka a może 150![]()
![]()
.png)
adamk3 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a)::lol: Adamk3 wrócił - "grzebaliśmy" w tych samych źródłach.czyli w Piekle
![]()
Przeczytaj ten tekst.
http://www.fundacja.znak.com.pl/files/balkanski.pdf
Pojecie i zrozumienie konfliktu na balkanach zostalo wypaczone przez dziennikarzy niestety tez przez polskich (np. Sp.WM). Sadze, ze gdyby nie "zrobienie wody z mozgu"to na tym forum tez inaczej szla by wymiana informacji.
.png)
adamk3 napisał(a):Yllka tez na emigracji w Szwecji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.png)
.png)
szopen napisał(a):A czy "krivi smo mi" to ja znalazlem w tym watku? Bo nie chce mi sie przeszukiwac 130 stron[/url]
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):szopen napisał(a):A czy "krivi smo mi" to ja znalazlem w tym watku? Bo nie chce mi sie przeszukiwac 130 stron[/url]
To sobie poszukaj na "yuotube"![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko