jadrankika napisał(a):[,a nie zdają sobie chyba sprawy ile bólu,śmierci i nieszczęścia przyniósł srb.nacjonalizm.
Iskren pozdrav.
Każdy normalny
Przeczytaj uważnie ten temat.
Patrz post wyżej, takie są fakty.
.png)
jadrankika napisał(a):[,a nie zdają sobie chyba sprawy ile bólu,śmierci i nieszczęścia przyniósł srb.nacjonalizm.
Iskren pozdrav.
.png)
mkm napisał(a):Nie wierzcie Albańcom :!: To fałszywi ludzie . Oni mają już we krwi wpojoną nienawiść do innych narodów ( nie tylko Serbów ) Jeszcze niczego dobrego nie stworzyli, żadnego dorobku , nie mają po prostu nic :!: Za to są specjalistami w dziedzinie terroryzmu , niszczenia innej kultury, nielegalnego przemytu i prowokacji :!: Naiwna Serbia wpuściła ich na swoje terytorium w drugiej połowie ubiegłego stulecia , zapewniając im godziwe warunki życia , o jakich w Albanii nie mogliby nawet pomarzyć . Ba , dostali nawet w prezencie autonomię 8O Ale im było ciągle mało . Wykorzystali więc antyserbską politykę i ogłosili rewolucję w SERBSKIM Kosovie . Zapytajcie pierwszego lepszego Chorwata co myśli o Albańcach - na samo słowo Albaniec dostają nieprzyjemnych dreszczy . Dziwi mnie tylko brak reakcji ze strony UE ( szczeg. Francji i Wlk. Brytanii ) na to co dzieje się w SERBSKIM Kosovie . Widocznie nie chcą narażać się Jankesom.
.png)
adamk3 napisał(a):jadrankika napisał(a):[,a nie zdają sobie chyba sprawy ile bólu,śmierci i nieszczęścia przyniósł srb.nacjonalizm.
Iskren pozdrav.
Każdy normalny :wink: człowiek zdaje sobie sprawę, że serbski nacjonalizm owszem był i jest, był i jest albański nacjonalizm /o wiele straszniejszy bo powiązany z mafią/ były też zbrodnie serbskie, ale trzeba powiedzieć, że wszystkie strony w tym konflikcie dopuszczały się takich czynów (muzułmanie mordowali kobiety i dzieci) , jak tu już ktoś napisał wojna rodzi demony. :evil:
Przeczytaj uważnie ten temat. :!: :!:
Patrz post wyżej, takie są fakty. :!: :!:
.png)
mkm napisał(a):My sobie tu gadu , gadu ... , a tu kolejny triumf Serba , tym razem w Indiana Wells . Serbia zaczyna rządzić światowym tenisem![]()
Jadrankika : stoimy po przeciwnych stronach barykadyZao mi je
.png)
jadrankika napisał(a):mkm napisał(a):Nie wierzcie AlbańcomTo fałszywi ludzie . Oni mają już we krwi wpojoną nienawiść do innych narodów ( nie tylko Serbów ) Jeszcze niczego dobrego nie stworzyli, żadnego dorobku , nie mają po prostu nic
Za to są specjalistami w dziedzinie terroryzmu , niszczenia innej kultury, nielegalnego przemytu i prowokacji
Naiwna Serbia wpuściła ich na swoje terytorium w drugiej połowie ubiegłego stulecia , zapewniając im godziwe warunki życia , o jakich w Albanii nie mogliby nawet pomarzyć . Ba , dostali nawet w prezencie autonomię
Ale im było ciągle mało . Wykorzystali więc antyserbską politykę i ogłosili rewolucję w SERBSKIM Kosovie . Zapytajcie pierwszego lepszego Chorwata co myśli o Albańcach - na samo słowo Albaniec dostają nieprzyjemnych dreszczy . Dziwi mnie tylko brak reakcji ze strony UE ( szczeg. Francji i Wlk. Brytanii ) na to co dzieje się w SERBSKIM Kosovie . Widocznie nie chcą narażać się Jankesom.
Przejrzałam kilka twoich postów w tym temacie ,i teraz już wszystko mi jest jasne .
A tak k'twojej informacji-cały luty byłam w HR-i wszyscy moi znajomi Chorwaci(a jest ich dużo,dużo) ,w konflikcie Kos.-Srb.stoją po stronie Albańczyków.Niektórzy nawet chcą zaciągnąć się jako ochotnicy na pomoc KOSOVU-a są to faceci z wielkim doświadczeniem zdobytym na obronie Chorwacji przed Serbami .To się nazywa SOLIDARNOŚĆ ...
Nie wiem poco wogóle z tobą polemizuję.? Ty i tak nic nie zrozumiesz...
.png)
jadrankika napisał(a): Meni nije !!
Uwaga wszyscy CROMANIACY !-właśnie zdekonspirowałam w osobie mkm serbskiego szpiega !!!
.png)
asikx napisał(a):jadrankika napisał(a): Meni nije !!
Uwaga wszyscy CROMANIACY !-właśnie zdekonspirowałam w osobie mkm serbskiego szpiega !!!
Sama uważaj. Na słowa. Wchodzisz do nieznanego Ci środowiska i debiut masz zaiste niezły. Radze więcej pokory i ostrożności w ocenianiu innych.
Pozdrawiam
Rafał
.png)
.png)
jadrankika napisał(a):asikx napisał(a):jadrankika napisał(a): Meni nije !!
Sama uważaj. Na słowa. Wchodzisz do nieznanego Ci środowiska i debiut masz zaiste niezły. Radze więcej pokory i ostrożności w ocenianiu innych.
Pozdrawiam
Rafał
Tak ,masz rację .Powinnam powściągać emocje. Tylko nie rozumiem jak niektórzy z was mogą być CROENTUZJASTAMI,a popierać proserbskość ,czy cytować bzdury oskarżeń jakie są stawiane ANTE GOTOWINIE . To się wyklucza .
Masz doświadczenie "środowiskowe"-wyjaśnij proszę .
Też pozdrawiam .
.png)
jadrankika napisał(a):mkm napisał(a):My sobie tu gadu , gadu ... , a tu kolejny triumf Serba , tym razem w Indiana Wells . Serbia zaczyna rządzić światowym tenisem![]()
Jadrankika : stoimy po przeciwnych stronach barykadyZao mi je
Meni nije !!
.png)
.png)
mkm napisał(a): :!:
-------------------------------------------------------------------------------------
Naprijed Srbija :!: :D :!:
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko