ostravak napisał(a):No i Pag niby blisko ale daleko. Z Krku prawie 4h... a prom není...
Troszku podobny ten Krk do Pagu ... troszku
Bea.ta napisał(a):ostravak napisał(a):No i Pag niby blisko ale daleko. Z Krku prawie 4h... a prom není...
Troszku podobny ten Krk do Pagu ... troszku
Bea.ta napisał(a):ostravak napisał(a):Ale chyba na Krku więcej cywilizacji
Że to niby plus dodatni???![]()
Jeśli chodzi o zabytki - to chyba tak
.png)
ostravak napisał(a):Bea.ta napisał(a):ostravak napisał(a):Pierona... kaj to je? Obśliniłem się. Juz jestem fanem Pagu. I już żałuję, że znów jadę do Krku![]()
No z Rucicy zdjęcie zrobione na wodną drogę do Beretnicy![]()
Żałuj
Zezowate szczęście. Jak szukałem kwatery na Pagu, to za koszmarne pieniądze były (Booking). Jak już dogadałem się z Marko, u którego byliśmy v lonskem roce, to potem dodali mnie do grupy na fejsie i się zaczął wysyp ofert... a wycofać się z rezerwacji to trochę teraz łyso![]()
No i Pag niby blisko ale daleko. Z Krku prawie 4h... a prom není...
kaeres napisał(a):Jak Ty szukasz ?
Google maps i przybliżasz. Nazwy apartmanów same się pokazują.
Albo airbnb.
Pełno tego na Pag. Miałem niezłą zagwozdkę wybierając w tym roku lokum na Pag bo miałem kilka fajnych ofert pod siebie.
.png)
MRK napisał(a):Znaczy, z której strony? Jak dla mnie, to jakoś nie bardzo. Szybciej Rab z jednej strony.
anakin napisał(a):ostravak napisał(a):
Ekhm, dla mnie to nie nowość... ale ceny "z Google" zabijają albo ja mam pecha.
Na Pagu?![]()
No chyba, że mówisz o Krk-u, bo tam zabijają na śmierć.

ostravak napisał(a): Na Krk też mozna w ciemno przyjechać - jest sporo apartamentów, które sie nigdzie za bardzo nie ogłaszają a jak my bylismy, to w co drugim były wolne miejsca.
anakin napisał(a):Rozmawiamy o sezonie, tak?
Tak z ciekawości kiedyś sprawdziłem Krk....2+1=84 ojro, 2+2= 96 ojro.
I nie była to żadna lokalizcja, ani warunki d...urywające.
Dla przykładu na Pagu za to samo zapłacisz odpowiednio 45/50 i 60/65.
Oczywiście w tym samym terminie.
Na Krk-u nawet kilometr od Jadrana nie znalazłem nic ciekawego, rozsądnej cenie.
Ale możesz mnie oświecić (może być na PW) jak chcesz, bo może nie umiem szukać.

ostravak napisał(a):Sezon. Jeszcze raz podkreślę - wypad dla dwóch osób. Żadne 2+1 czy 2+2...
ostravak napisał(a):...nas 12 nocy wyszło za dwie osoby średnio 47 EUR za dobę
ostravak napisał(a):Zdefiniuj też pojęcie "coś ciekawego, w rozsądnej cenie" - bo jednemu pasuje lokal z kilmą i widokiem na ogród tudzież przejście z buta 1000 m na plażę, inny musi mieć widok na plażę i telewizję po polsku, koniecznie z działającym WiFi![]()
ostravak napisał(a):W sensie oświecić w czym? Nie chcę się wymądrzać..
anakin napisał(a):I mniejsze apartamenty są aż tak atrakcyjne cenowo na Krk-u?
Bardziej niż te większe?
Dla mnie coś ciekawego to rozsądna cena* ( z klima lub bez), WiFi, tv czy basen mnie absolutnie nie interesują. Nie przeszkadza mi cerata na stole czy gospodarz częstujący rakiją.![]()
Ale widok na Jadran już być powinien.![]()
Nie, nie ........tu nie chodzi absolutnie o wymądrzanie się.
Chodziło mi o to, że nijak na tym Krku nigdy nie mogłem znaleźć nic poniżej 20 ojro na osobę, bo ceny powyżej tej granicy zdarzały się już często.
Więc pytam gdzie szukać.......
*poniżej 20 ojro od łba.
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne