anakin napisał(a):subim napisał(a):skoro wątek zatoczył koło to chyba można zamknąć![]()
![]()
![]()
Chcesz się założyć, że za 400 stron pojawią się podobne pytania?
generalnie nie zakładam się jak wiem, że przegram
.png)
anakin napisał(a):subim napisał(a):skoro wątek zatoczył koło to chyba można zamknąć![]()
![]()
![]()
Chcesz się założyć, że za 400 stron pojawią się podobne pytania?
.png)
ogi napisał(a):Pierwszy raz jadę na Pag.
Nie jestem zwolennikiem leżenia "plackiem" na plaży i chętnie bym zobaczył ciekawe miejsca na wyspie. Co polecacie?
Jak wygląda sprawa ew. wycieczki na Rab, czy da się zorganizować to jako jednodniowy wypad?
.png)
anakin napisał(a):subim napisał(a): chyba, że o flaszkę czegoś lepszego co można skonsumować z wygrywającym w jakichś sprzyjających okolicznościach przyrody
Więc zakład stoi.
.png)
anakin napisał(a):subim napisał(a):czyli spotykamy się przy stronie 624ale wypić, jak będzie okazja wcześniej, to ja zasadniczo nie odmawiam
![]()
Ja już co prawda coraz więcej wylewam, ale ogarniemy.

.png)
anakin napisał(a):subim napisał(a):czyli spotykamy się przy stronie 624ale wypić, jak będzie okazja wcześniej, to ja zasadniczo nie odmawiam
![]()
Ja już co prawda coraz więcej wylewam, ale ogarniemy.
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Ja rezerwuję na rok następny jak się z gospodarzami witam...
.png)
gusia-s napisał(a):Jeszcze Ci się nie znudziło? Byłeś tam już z milion razy chybaNie masz ochoty zobaczyć innych zakątków Cro?
.png)
Bea.ta napisał(a):gusia-s napisał(a):Jeszcze Ci się nie znudziło? Byłeś tam już z milion razy chybaNie masz ochoty zobaczyć innych zakątków Cro?
Znaczy - żeby się przekonać, że nigdzie nie jest tak jak na Pagu????Wiesz kochana, że potem z automatu porównujesz i wiadomo na czyją korzyść porównanie wychodzi

.png)
gusia-s napisał(a):Jeszcze Ci się nie znudziło? Byłeś tam już z milion razy chybaNie masz ochoty zobaczyć innych zakątków Cro?

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne