Rysio napisał(a):anakin napisał(a):Jeżeli widziałeś tylko plażę przy Hajduku, to sorry gregory, ale nic tam nie widziałeś.
Chcesz o tym porozmawiać![]()
A czego nie wiesz?
.png)
anakin napisał(a):subim napisał(a):w tym roku znowu Pag ... więc może i o Metajnę (dalej niż o plażę przy Hajduku) w końcu trzeba zaczepić
Jeżeli widziałeś tylko plażę przy Hajduku, to sorry gregory, ale nic tam nie widziałeś.
.png)
Bea.ta napisał(a):sam się nakręcasz odliczaniemto jest dopiero stres .... taka liczba świadomych dni
.png)
Bea.ta napisał(a):no sorry Rikardo ale nie każdy z gumjakiem tam była na Slaną z butka jakoś nie wszystkim się chciało
rafalisko30 napisał(a):nakręcania się ciąg dalszy, już tylko 145 dni do zasłużonego wypoczynku w Mandre (a potem, jakby ktoś nie wiedział, w Zubovici)
.png)
Rysio napisał(a):W jakim terminie w Zubovici
.png)

robertt407 napisał(a):witam, na wstępie uprzedzam ze jestem nowy i odnośnie chorwacji niby jakaś teorie posiadam lecz zero praktyki =]

.png)
rafalisko30 napisał(a):Rysio napisał(a):W jakim terminie w Zubovici
Od 8 do 15 sierpnia![]()
Ktoś tam jeszcze będzie w tym terminie?
jagac napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Rysio napisał(a):W jakim terminie w Zubovici
Od 8 do 15 sierpnia![]()
Ktoś tam jeszcze będzie w tym terminie?
Zgłaszam się w sierpniu w Zubovici!![]()
Zapewne ktoś jeszcze będzie poza mną i moją rodzinką.
Dzięki wszystkim za wcześniejsze wpisy, foty ... Dzięki nim też już odliczam dni do wyjazdu!
Pozdrawiam całe CRO.PL
.png)
JackDaniels;) napisał(a):
Z Mandre niedaleko, jak by co na browarka, winko, rakiję, orahovicę lub czystą polską zawsze mogę dojechać
Janusz Bajcer napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):
Z Mandre niedaleko, jak by co na browarka, winko, rakiję, orahovicę lub czystą polską zawsze mogę dojechać
Masz kierowcę na powrót![]()
Chyba, że potem spanie do rana "na waleta" lub "na dziko"
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne