Dziękuję, myślę a raczej jestem pewna , że będzie cudownie
Na Sv. Nikolę mam nadzieję wejść na nogach- żeby tylko było chociaż 1 dzień chłodniej
Także jeśli tylko pogoda dopisze to bez zastanowienia szczyt zdobywamy pieszo
.png)
.png)
wiolek_lp napisał(a):Na Sv. Nikolę mam nadzieję wejść na nogach- żeby tylko było chociaż 1 dzień chłodniejna razie dzieciaki się szkolą i od kwietnia były 3 wycieczki w Bieszczady- Połonina Wetlińska, Caryńska i w zeszły piątek Mała i Wielka Rawka, wszystko o własnych siłach
W szoku jestem na ich zasoby energii, nas wycieczka wypruła a oni zero spadku energii
![]()

.png)
.png)
.png)
kejcik89 napisał(a):Witajcie
w tym roku padło na Hvar, stąd też moje pytanie: czy z campu Lili w Jagodnej da radę dojść na własnych nogach do Sv Nedjelji albo Ivan Dolac? Nie potrafię się nigdzie doszukać informacji o jakiejś promenadzie/ścieżce/dróżce prowadzącej do tych miejscowości
.png)
.png)
Tomasz61 napisał(a):Wiadomość z Hvaru - Ten rok będzie ostatnim rokiem szutru z Sv. Nedjelji do Hvaru.
.png)
wiolek_lp napisał(a):Ojj a już myślałama może jednak coś się jeszcze zmieni i zrobicie jakiś spontan
![]()
Dziękuję, myślę a raczej jestem pewna , że będzie cudownienawet pan małż z coraz większym entuzjazmem budzi się codziennie- w końcu "tylko" 40 dni do wyjazdu
Na Sv. Nikolę mam nadzieję wejść na nogach- żeby tylko było chociaż 1 dzień chłodniejna razie dzieciaki się szkolą i od kwietnia były 3 wycieczki w Bieszczady- Połonina Wetlińska, Caryńska i w zeszły piątek Mała i Wielka Rawka, wszystko o własnych siłach
W szoku jestem na ich zasoby energii, nas wycieczka wypruła a oni zero spadku energii
![]()
Także jeśli tylko pogoda dopisze to bez zastanowienia szczyt zdobywamy pieszo
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne