mysza73 napisał(a):Moi też bez entuzjazmu podchodzą do Grecji ... ale jak pojadą i zobaczą, to zmienią zdanie ... mam nadzieję
Czyli już decyzja zapadła?
Nocleg w Oi byłby bardzo fajny....
.png)
mysza73 napisał(a):Moi też bez entuzjazmu podchodzą do Grecji ... ale jak pojadą i zobaczą, to zmienią zdanie ... mam nadzieję
.png)
mysza73 napisał(a):Przywiozłam sobie taki biały kamyczek ... i jeszcze czarny ... i czerwony ...![]()
.png)
kkra napisał(a):Mysza napięcie to Ty potrafisz budować!
Cały czas szukam ... po całej Europiepiekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Moi też bez entuzjazmu podchodzą do Grecji ... ale jak pojadą i zobaczą, to zmienią zdanie ... mam nadzieję
Czyli już decyzja zapadła?
Jutro już raczej zajdzie ...ajdadi napisał(a):mysza73 napisał(a):... został nagrodzony oklaskami ...![]()
![]()
![]()
To se na niego poczekam i tysz poklaszcze![]()
Rozkład jazdy promów masz widzę w małym paluszkukulka53 napisał(a):Dopiero czwarta, do zachodu jeszcze chwilę
Ja się trochę cykałam czy mnie na lotniskach z tymi kamieniami nie cofną ...kulka53 napisał(a):mysza73 napisał(a):Przywiozłam sobie taki biały kamyczek ... i jeszcze czarny ... i czerwony ...![]()
Myśmy widząc te białe ozdoby na dachach stwierdzili, że to z pewnością import z Chorwacji![]()
Właśnie stamtąd mam sporo takich białych, ale czarne i czerwone (a nawet jeden brązowy i jeden ogromny pumeks) przyjechały z Santorini. Wzięliśmy trochę... w końcu autem łatwiej
.png)

.png)

.png)

... To pamiątki po tych, którzy chcą tu wrócić ...

...

mysza73 napisał(a):I już ... przedstawienie zakończone ... rozlegają się oklaski ...
.png)
piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):U nas będzie Grecja tylko jednak nie Korfu a Riwiera Olimpijska.
Wybierz Sithonię, na pewno lepsze od RO, ale nie to co Lefkada (RO i Lef. oceniam po zdjęciach)

.png)
mysza73 napisał(a):kkra napisał(a):Oia cudowna![]()
, nie będę orginalna wcale
![]()
a tych zdjęć bez ludzi bardzo Wam zazdroszczę:)
Ale wiesz ile trzeba było czekać na takie bezludne ...![]()
Beata W. napisał(a):Pisałam Ci kiedyś Agnieszko, że po Grecji będziesz miała problem gdzie na wakacje jechać![]()
U nas będzie Grecja tylko jednak nie Korfu a Riwiera Olimpijska.
A masz coś konkretnego na oku? ...
Ba ja cały czas szukam ...
Najbardziej mi pasuje wyspa jakaś ... biała... ale te promy już mniej mi pasują ...
![]()
![]()
Ps. Beata, czy ja jestem ślepa czy Ty jeszcze nie zaczęłaś relacji?![]()
![]()
.png)