Powiem krótko każda Pani, nio prawie kazda ma jakby zakodowane porównywanie sie z innymi Niewiastami...chodzi oczywiscie figurę i zbędne kilogramy...dlatego wybierając miejsce na plaży staram się ulokować zawsze w pobliżu gdzie wiekszość Niewiast jest chociaż o te kilka numerów szersza od mojej...(Grażyny)..hi. Przyjaciłóke moją wprawia to zawsze w dobry nastrój...ale może zadać nieoczekiwanie np pytanie cus w stylu" Patrz ta brunetka chiba 10 lat młodsza ode mnie a czy ja mam gorszą figure? "
Wtedy ja oczywiscie spontanicznie "Cóż ci przyszło do głowy..gdzie ci tam jeszcze do niej" Robie to tak entuzjaztycznie i przekonywująco że na twarzy mojej towarzyszki pojawia się usmiech...Nieraz sie może zdarzyc że nagle pojawia sie jakieś "modelki" ... wtedy ja oczywiscie ubolewam co muszą przechodzic "te anorektyczki" i jak to nieestetycznie wygląda...Grażyna jako absolwentka medycyny ( rok temu odebrała dyplom) przyznaje mi racje...hi
Jednym słowem niewiele trzeba aby nasza towarzyszka miala dobry nastroj a to 90% udanego urlopu a dowartosciowana Niewiasta potrafi go nam jeszcze bardziej umilić...hi. Chętnie wysłucham opini , sugesti w tym
temacie ...a moze ma ktuś jakies sprawdzone sposoby..? Zycze wszystkim dużo Slońca i milego wypoczynku w Cro. Pozdrowionka

.png)
.png)