Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak wybrać miejsce na plaży...Niewiasty proszę nie czytać...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomek kr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek kr » 25.06.2007 23:09

Witam, w zwązku z sezonem wakacyjno-plażowym, kilka rad w stylu WujekDobra Rada..Moje spostrzeżenia nie dotyczą jakiejs konkretnej plaży ,obojetne mogą to być np. skałki, piasek a nawet basen ale towarzystwa...
Powiem krótko każda Pani, nio prawie kazda ma jakby zakodowane porównywanie sie z innymi Niewiastami...chodzi oczywiscie figurę i zbędne kilogramy...dlatego wybierając miejsce na plaży staram się ulokować zawsze w pobliżu gdzie wiekszość Niewiast jest chociaż o te kilka numerów szersza od mojej...(Grażyny)..hi. Przyjaciłóke moją wprawia to zawsze w dobry nastrój...ale może zadać nieoczekiwanie np pytanie cus w stylu" Patrz ta brunetka chiba 10 lat młodsza ode mnie a czy ja mam gorszą figure? "
Wtedy ja oczywiscie spontanicznie "Cóż ci przyszło do głowy..gdzie ci tam jeszcze do niej" Robie to tak entuzjaztycznie i przekonywująco że na twarzy mojej towarzyszki pojawia się usmiech...Nieraz sie może zdarzyc że nagle pojawia sie jakieś "modelki" ... wtedy ja oczywiscie ubolewam co muszą przechodzic "te anorektyczki" i jak to nieestetycznie wygląda...Grażyna jako absolwentka medycyny ( rok temu odebrała dyplom) przyznaje mi racje...hi
Jednym słowem niewiele trzeba aby nasza towarzyszka miala dobry nastroj a to 90% udanego urlopu a dowartosciowana Niewiasta potrafi go nam jeszcze bardziej umilić...hi. Chętnie wysłucham opini , sugesti w tym
temacie ...a moze ma ktuś jakies sprawdzone sposoby..? Zycze wszystkim dużo Slońca i milego wypoczynku w Cro. Pozdrowionka
:lol: Tomek bez Grażyny
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 26.06.2007 09:35

Ciekawe co zrobisz, jak ona to przeczyta :lool:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 26.06.2007 10:12

Mój sprawdzony sposób to plażowanie w miejscach gdzie przynajmniej w promieniu 20-30 metrów nie ma żadnych sąsiadów o sąsiadkach nie mówiąc :wink:
Ale to żadna taktyka na wzór tego co napisałeś, po prostu na plaży nie lubimy towarzystwa :twisted:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.06.2007 10:36

Ściema i kity!!! Każdy facet lubi jak w jego okolicy kręcą się jakieś fajne laski! Nawet jak obok leży rodzona żona. Wtedy tylko bardziej ściemnia. Pozdrav!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2007 10:42

Ja wolę jak w pobliżu plażują nastki ,a nie 60-letnia niemka w toplesie...brrrrrr :evil:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 26.06.2007 11:20

A ja tam lubie popatrzeć na fajne, młode laski :D
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 26.06.2007 11:26

A ja tam wole na facetów popatrzeć-oczywiscie na te odpowiedniki fajnych lasek :)
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 26.06.2007 11:32

Na facetów ma się rozumiec też :D
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 27.06.2007 22:13

no, miałyśmy tu nie zaglądać ;) ale jeśli już, to sama lubię popatrzeć na piękne kobitki, a co dopiero na ekstra facetów. W Cro, ahhh... Te smagłe ciała, orle nosy... ;)
Dystans do siebie i innych jest najważniejszy. IMHO ofkors.
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 27.06.2007 22:15

szaki17 napisał(a):a nie 60-letnia niemka w toplesie...brrrrrr :evil:

a czemu, że już nie taka jędrna czy co? :twisted:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 28.06.2007 07:38

Te smagłe ciała, orle nosy...

1. no chyba sobie operację nosa zrobię :lol: po 2 złamaniach i kilku uderzeniach mam bardziej kartoflowy niż orli

2. co to znaczy "smagłe"?
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 28.06.2007 14:07

Krystof napisał(a):co to znaczy "smagłe"?

Smagły
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.06.2007 14:47

Oliwkowa cera?Ale chodzi o oliwki zielone czy czarne i czy moga być drylowane??:)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 28.06.2007 14:54

a ... "oliwkowy" ... to też mam szansę - po lepszym piciu mam oliwkową gębę :wink:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 28.06.2007 15:38

Jesli chodzi o oliwki to najlepsze są na Placu Pigalle. :wink:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone