kobrat napisał(a):... a czas jazdy samochodem policzony na godzine (stawka europejska 8,50 Euro/godzina)
Niestety, dotyczy tylko tych, którzy śmigają tranzytem via Niemcy. Ale warto przekalkulować, czy aby nie lepiej nadłożyć drogi.
.png)
kobrat napisał(a):... a czas jazdy samochodem policzony na godzine (stawka europejska 8,50 Euro/godzina)
.png)
.png)
kobrat napisał(a):szczerze jak by mnie nie było stać , to bym zbierał z 3 lata i pojechałbym odpocząć
.png)
Roland90 napisał(a):kobrat napisał(a):szczerze jak by mnie nie było stać , to bym zbierał z 3 lata i pojechałbym odpocząć
Czyli uważacie ,że lepiej jeździć na wczasy co 4 lata ale na wypasie ni nie wiem co rok a może dwa i bardzo skromnie?

.png)

dids76 napisał(a):Ja wręcz przeciwnie, wolę co roku nawet jeśli miałbym je spędzić baaaardzo skromnie
.png)
anakin napisał(a):dids76 napisał(a):Ja wręcz przeciwnie, wolę co roku nawet jeśli miałbym je spędzić baaaardzo skromnie
Dokładnie tak.![]()
Jeżeli wakacje to dla kogoś głównie żarcie w konobach, mieszkanie w wypasionym apartmanie/hotelu, ect....ect... to sorry gregory, ale nie mam pytań...
Tym bardziej, że pewnie 80% z tych rokefeleruf, którzy wydają po 12-14 tysi, wpieprza w rzeczywostości słoiki (nomen omen), wylizując zakrętki....
No, ale kwota robi wrażenie i wzbudza respect we wontku..
.png)
anakin napisał(a):dids76 napisał(a):Ja wręcz przeciwnie, wolę co roku nawet jeśli miałbym je spędzić baaaardzo skromnie
Dokładnie tak.![]()
Jeżeli wakacje to dla kogoś głównie żarcie w konobach, mieszkanie w wypasionym apartmanie/hotelu, ect....ect... to sorry gregory, ale nie mam pytań...
Tym bardziej, że pewnie 80% z tych rokefeleruf, którzy wydają po 12-14 tysi, wpieprza w rzeczywostości słoiki (nomen omen), wylizując zakrętki....
No, ale kwota robi wrażenie i wzbudza respect we wontku..
.png)
kobrat napisał(a):szczerze jak by mnie nie bylo stac , to bym zbieral z 3 lata i pojechalbym odpoczac
.png)
ita napisał(a):kobrat napisał(a):szczerze jak by mnie nie bylo stac , to bym zbieral z 3 lata i pojechalbym odpoczac
omg![]()
lepiej rzadko ale z rozmachem![]()
na szczęście każdy ma inne potrzeby![]()
ja np. lubię jeździć dużo więc musze tanio![]()
odpoczywam nawet odgrzewając gołąbki ze słoika, czy czyszcząc mule przed namiotem. Na wakacjach lubię wszystko, nawet pranie ręczne czy zmywanie naczyń
.png)
.png)
kobrat napisał(a):Ps. z wpisow wynika , ze jestesmy narodem biednym, ale jak tak popatrzec na samochody na drogach i domy jakie ten biedny narod buduje ( patrz. Opolskie ) - to kraje zachodnie sie chowaja !!!
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko