Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hvar, wrzesien - mozna szukac czegos w ciemno? jakie koszty?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MaRc0s
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaRc0s » 08.08.2007 06:24

dzien dobry..
czytam i czytam i hvar mnie urzekl ;)

tylko zastanawiam sie czy mozna tam jechac w ciemno
chce jechac z dziewczyna ale zastanawiaja mnie koszty..

pozdrawiam goraco
i z gory dziekuje
marti
Turysta
Hvar

Nieprzeczytany postnapisał(a) marti » 23.08.2007 12:36

Czesc!
Mysle, ze smialo we wrzesniu znajdziesz kwatere.
Ja byla na Hvarze w zeszlym roku i w miescie Hvar ceny apartamentow ksztaltowaly sie miedzy 60 euro a 30 euro za dobe.
Czym dalej od centrum tym taniej. Poza tym zawsze mozesz sie targowac, nawet jest to wskazane :roll:

Pozdrawiam
Marti
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.08.2007 13:38

W Ivan Dolac płaciłem 30 E za 2 osoby dorosłe i czterolatkę od 25 sierpnia. Miejsc wolnych było dość :)
kulas
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulas » 29.08.2007 14:28

W tym roku jeszcze nie byłem, ale na 99% będę :lol:

We wrześniu na spokojnie można jechać w ciemno. W zeszłym roku szukałem kwatery 30 minut i w tym czasie oglądałem dwie kwatery.

Pzdr
victoo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) victoo » 29.08.2007 15:14

a jaka jest roznica w cenie apartamentów w miescie Hvar a np w Starim Gradzie? Duzo taniej w tym drugim?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 29.08.2007 15:42

victoo napisał(a):a jaka jest roznica w cenie apartamentów w miescie Hvar a np w Starim Gradzie? Duzo taniej w tym drugim?

Zdecydowanie. Nie tylko nocleg, ale i wszystko inne. Misto Hvar to ostatnimi czasy baaardzo snobistyczne miejsce. Jest przepiękny, to prawda, ale odpocząć się w nim nie da; a i plaże wokół nieszczególne, chyba że by codziennie pływać na Paklene otoke...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 30.08.2007 11:55 przez Katarzyna Głydziak Bojić, łącznie edytowano 2 razy
victoo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) victoo » 29.08.2007 15:56

Kasiu to które miasto polecasz z tych pozostałych większych??
verus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) verus » 29.08.2007 21:39

Też wybieram się na Hvar we wrześniu ale raczej w ustronne miejsce - Zavala, Jagodna, Ivan Dolac. Jedziemy we 4 os. i mam nadzieję, że znajdziemy noclegi w okolicy 10 euro/os. Jest to możliwe :?:
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 30.08.2007 11:54

victoo napisał(a):Kasiu to które miasto polecasz z tych pozostałych większych??

Ja zawsze Stari Grad! Ale trzeba sobie zdawać spawę z tego, że na Hvarze to zawsze "albo albo". Albo plaża (i tylko plaża) na wyciągnięcie ręki wtedy wyłącznie południowa strona (Zavala, Ivan Dolac, Sv.Nedjelja..); albo bliskość romantycznego miasteczka ale do plaży dłuższy spacerek lub przejażdzka....
Pewnego rodzaju kompromisem może być urocza Vrboska, a właściwie apartamenty położone wzdłuż starej drogi (ciągnącej się wybrzeżem) Vrboska - Jelsa.
Pozdrawiam
Pawełka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawełka » 30.08.2007 12:14

verus napisał(a):Też wybieram się na Hvar we wrześniu ale raczej w ustronne miejsce - Zavala, Jagodna, Ivan Dolac. Jedziemy we 4 os. i mam nadzieję, że znajdziemy noclegi w okolicy 10 euro/os. Jest to możliwe :?:

Bez problemu - we wrześniu ceny oscylują wokół 10 Euro
verus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) verus » 30.08.2007 18:26

Pawełka napisał(a):
verus napisał(a):Też wybieram się na Hvar we wrześniu ale raczej w ustronne miejsce - Zavala, Jagodna, Ivan Dolac. Jedziemy we 4 os. i mam nadzieję, że znajdziemy noclegi w okolicy 10 euro/os. Jest to możliwe :?:

Bez problemu - we wrześniu ceny oscylują wokół 10 Euro

ale chyba nie z zejściem do morza :?: :(

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone