Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie na Sylwestra ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser
Gdzie na Sylwestra ?

Postnapisał(a) bluesman » 29.12.2014 10:37

Ciekawe gdzie będziecie spędzać Sylwestra ?
Jako, że nie przepadamy za balami udamy się w małej grupie wieczorem z Łysej Polany do Morskiego Oka by tam wypić lampkę szampana i wrócić.
Szkoda, że nie udało się nam zrealizować planu by wyjść nocą na Kasprowy. Jedni z dobrych znajomych, których nie chcemy zostawiać nie znieśliby trudów takiej wyprawy :( stąd kompromis :papa: .
Użytkownik usunięty
Re: Gdzie na sylwestra ?

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.12.2014 11:11

Z moją piękniejszą połówką nienawidzimy lokalowych potupajek! tak więc, jak co roku w rodzinnym gronie, u szwagra sołtysa, przy uwędzonej kiełbasie! ogórasie kiszonym! napędzonym bimberku :mrgreen: na bogato! po swojskiemu! hej :wink:
maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 29.12.2014 11:16

U mnie w tym roku będzie pierwszy sylwester dziad-serwis. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Gdzie na Sylwestra ?

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.12.2014 11:39

U mnie jeszcze nie "Dida Servis" :wink: ale Sylwester Rodzinny wspólnie z synowymi i synami :D
Mam nadzieję, że wnuczek i wnuczka będą smacznie spały w swoich łóżeczkach :idea:
Patroniusz
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Patroniusz » 29.12.2014 13:51

JackDaniels;) napisał(a):Z moją piękniejszą połówką nienawidzimy lokalowych potupajek! tak więc, jak co roku w rodzinnym gronie, u szwagra sołtysa, przy uwędzonej kiełbasie! ogórasie kiszonym! napędzonym bimberku :mrgreen: na bogato! po swojskiemu! hej :wink:

Zazdraszczam Wam Towarzyszu tych wędzonek jako i ja nie cierpię tzw.potańcówek.Pozdrawiam na Nowy Rok wszystkich CRO wspólników
Patroniusz
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Patroniusz » 29.12.2014 13:54

maniust napisał(a):U mnie w tym roku będzie pierwszy sylwester dziad-serwis. :D

Oby Wam się Dziadku darzyło w Nowym Roku....Pozdrawiam Marcin z Kielc
Aldonka
Cromaniak

Postnapisał(a) Aldonka » 29.12.2014 18:33

jak co roku...w pracy :D
Jak się ma męża pirotechnika i firmę świadczącą takie usługi to nici z balu ;)
piekara114
Opiekun działu

Postnapisał(a) piekara114 » 29.12.2014 19:33

My od kilku lat nie mieliśmy sylwestra, bo albo Pan M. miał nockę, albo pierwszego do pracy na 6 rano- więc nic z zarwanej nocki, ale w tym roku :D :D :D :D witamy Nowy Rok na ulicy Wiednia :D :D :D

maniust napisał(a):U mnie w tym roku będzie pierwszy sylwester dziad-serwis. :D

Przyzwyczajaj się, przyzwyczajaj się :wink: jeszcze z 14 sylwestrów w plecy, a potem to nie będzie się już chciało iść :wink: albi trzeba będzie młodego odebrać z imprezy i kolegów porozwozić po domach, aby bezpieczni byli...

Aldonka napisał(a):jak co roku...w pracy :D
Jak się ma męża pirotechnika i firmę świadczącą takie usługi to nici z balu ;)

Ale chociaż sztuczne ognie porządne będziesz miała :D
Belluna
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Belluna » 29.12.2014 19:36

A my uciekając właśnie od pirotechnicznych atrakcji sylwestrowych w tym roku lądujemy na zupełnym odludziu :D , wokół tylko lasy i pola, a i rzeczka też jest :D z mężusiem dwoma czworonogami i lampką szampana przy kominku... a nie, nie, rozmarzyłam się - kominka tam nie ma :mrgreen:
maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 29.12.2014 19:43

Aldonka napisał(a):Jak się ma męża pirotechnika i firmę świadczącą takie usługi to nici z balu ;)

Niebezpieczna robota 8O ......
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 29.12.2014 20:30

JackDaniels;) napisał(a):Z moją piękniejszą połówką nienawidzimy lokalowych potupajek!

No to Ci zazdraszczam :oczko_usmiech: Bo w naszym związku tylko ja nienawidzę... A że ze mnie człek ustępliwy, co roku skazuję się na biczowanie i cierpienia okrutne... :D
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 29.12.2014 21:34

greenrs napisał(a): Bo w naszym związku tylko ja nienawidzę...

Małżonka wie co dobre. :D Pozdrów ją :lol:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 29.12.2014 21:58

Janusz Bajcer napisał(a):U mnie jeszcze nie "Dida Servis" :wink: ale Sylwester Rodzinny wspólnie z synowymi i synami :D
Mam nadzieję, że wnuczek i wnuczka będą smacznie spały w swoich łóżeczkach :idea:

Po co mają dziadka ? niech mu dadzą popalić :)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 29.12.2014 22:00

woka napisał(a):Małżonka wie co dobre. :D Pozdrów ją :lol:

Nie znasz się Woka :P jak widzę tych nie tańcujących tu sporo :) może jakiś klub ? :mrgreen:
Aldonka
Cromaniak

Postnapisał(a) Aldonka » 29.12.2014 23:06

maniust napisał(a):
Aldonka napisał(a):Jak się ma męża pirotechnika i firmę świadczącą takie usługi to nici z balu ;)

Niebezpieczna robota 8O ......

Nie powiem, trzeba zachowywać wiele zasad bezpieczeństwa, no ale też nie tak łatwo zrobić taki profesjonalny pokaz, trzeba mieć papiery, szkolenia....ale jak się działa zgodnie z zasadami to wszystko musi być ok.
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone