Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
No niestety, jak net ma taką czkawkę jak teraz u mnie to dooopa blada a nie szybkie szukanie.
Problem przy klikaniu i otwieraniu- jak ja to lubię... Idę spać chyba bo zanim coś wyszukam to północ minie... Kurde, dlaczego wszelkie grafiki pokazują najpierw masę zdjęć z Tarragony, Benidormu i spod Barcelony z tamtejszych parków?
A propos!
Wszystkim Zagadkowiczom i Zagadkowiczkom Zdrowych i Wesołych, Spokojnych Świąt!
Proszę Państwa by nie nadużywać w tym wątku tych marnej jakości żartów językowych typu "goopi" "doopa" "pacze" etc, gdyż wydaje mi się, że wystarczy kilku userów na tym forum, którzy nadmiernie tego używają i wydaje im się, że jest to śmieszne. Jednocześnie życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i wesołych świąt. Karpia,choinki itd. Pozdrawiam Serducho
Dziękuję za życzenia! Również wszystkim życzę dużo zdrowia i wszystkiego najlepszego oraz ... smacznego karpia Co do zagadki to oddaję kolejkę pierwszemu chętnemu.