.png)
.png)
Aglaia napisał(a):Myślę, że przemyśleć może sobie szkoła.
Pomyślcie/przemyślcie gdzie swego czasu była siedziba arcybiskupów gnieźnieńskich.
Nie wierzę, że weldona tam nie było (chociaż nie mam czasu na przejrzenie odpowiedniego wątku).
.png)
tony montana napisał(a):Aglaia napisał(a):Myślę, że przemyśleć może sobie szkoła.
Pomyślcie/przemyślcie gdzie swego czasu była siedziba arcybiskupów gnieźnieńskich.
Nie wierzę, że weldona tam nie było (chociaż nie mam czasu na przejrzenie odpowiedniego wątku).
No, ale nie mów, że w ... Skierniewicach?
.png)
Aglaia napisał(a):tony montana napisał(a):Aglaia napisał(a):Myślę, że przemyśleć może sobie szkoła.
No, ale nie mów, że w ... Skierniewicach?
Blisko, blisko...
.png)
Aglaia napisał(a):dla ścisłości jeszcze co to?
.png)
tony montana napisał(a):Łowicz
.png)
weldon napisał(a):tony montana napisał(a):Łowicz
Mają obwodnicę i jakoś nie udało mi się tam jeszcze dotrzeć, tylko zawsze ich omijam :/
Ostatnio utknąłem w Arkadii i Nieborowie, jak tam jechałem, a kolejnym razem w Żelazowej Woli i Brochowie.
Strasznie dzieżko się do nich dostać.
.png)
Aglaia napisał(a):Wydawało mi się, że kiedyś pisałeś, że planujesz tam pojechać w ramach jakiegoś długiego weekendu.
.png)
weldon napisał(a):Aglaia napisał(a):Wydawało mi się, że kiedyś pisałeś, że planujesz tam pojechać w ramach jakiegoś długiego weekendu.
Bo planowałem. Miałem zaproszenie na Dożynki, a, przy okazji, miałem zaplanowane muzeum Sromów, Maurzyce i Walewice, ale, jak pisałem, strasznie ciężko tam dojechać
Jak już się wybrałem, to trafiłem w samo oko cyklonu pielgrzymek i czasu mi starczyło tylko na Szopena
Powrót do FotoCroClub - dyskusja