Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sztuka parkowania samochodem

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maniust
Koneser
Sztuka parkowania samochodem

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 26.09.2010 18:39

Primosten 2010

Obrazek

Obrazek

Nie miałem miarki , ale od ściany na oko były może zaledwie 2 centymetry. 8O

edit: ..bo zdjęcia zgasły..... :evil:
Ostatnio edytowano 15.08.2015 05:22 przez maniust, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.09.2010 06:52

Pani w tle nie wie co trzeba fotografować :wink:
A tak poza tym - takim autem to nie żal...to pewnie dlatego, że tamta strona się nie zamyka :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.09.2010 07:00

Jacek S napisał(a):...to pewnie dlatego, że tamta strona się nie zamyka :lol:

A ja myślę,że gość po prostu przyjechał do panny! :wink:
Jak starzy niespodziewanie wrócą , on.........hop przez okienko i jak gdyby nic..... siedzi sobie w samochodzie! :oczko_usmiech: :lool:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 27.09.2010 09:46

To by tłumaczyło dlaczego te ściany takie odrapane :)

A wiecie (tak na marginesie), że w Poznaniu w Galerii Malta jest osobny parking dla kobiet 8O Ma szersze miejsca parkingowe :lol:
Lubię jak na parkingu jest miejsce wyznaczone dla rodziców z dziećmi (są szersze, łatwiej otworzyć drzwi i wyjąć dziecko z fotelika bez obawy o porysowania lakieru sąsiada) ale osobny parking dla kobiet to już godzi w moje umiejętności :) Z przekory nigdy na ten babski poziom nie wjeżdżam :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.09.2010 10:03

Aldonka napisał(a):w Poznaniu w Galerii Malta jest osobny parking dla kobiet 8O Ma szersze miejsca parkingowe :lol:

A podobno mamy..............równouprawnienie :roll: :wink: :mrgreen:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.09.2010 10:04

Aldonka napisał(a):To by tłumaczyło dlaczego te ściany takie odrapane :)

A wiecie (tak na marginesie), że w Poznaniu w Galerii Malta jest osobny parking dla kobiet 8O Ma szersze miejsca parkingowe :lol:
Lubię jak na parkingu jest miejsce wyznaczone dla rodziców z dziećmi (są szersze, łatwiej otworzyć drzwi i wyjąć dziecko z fotelika bez obawy o porysowania lakieru sąsiada) ale osobny parking dla kobiet to już godzi w moje umiejętności :) Z przekory nigdy na ten babski poziom nie wjeżdżam :)

To nie parking dla kobiet ma szersze miejsca, ale parking dla mężczyzn ma węższe.

W zasadzie, na zakupach, rola mężczyzny powinna kończyć się na dowiezieniu partnerki na miejsce
i zabraniu jej po zakupach, w związku z czym nie ma potrzeby otwierać lewych drzwi.

:wink:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 27.09.2010 10:09

anakin napisał(a):A podobno mamy..............równouprawnienie

No właśnie. I dlatego parkuje na parkingu z węższymi miejscami :)

weldon napisał(a):W zasadzie, na zakupach, rola mężczyzny powinna kończyć się na dowiezieniu partnerki na miejsce
i zabraniu jej po zakupach, w związku z czym nie ma potrzeby otwierać lewych drzwi.

Dobre :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2010 10:13

no ładne buty, przechodziłem obok tego auta kilka razy:) i powiem, że ktoś tu jeździ do Cro bez naklejki na aucie bo szukałem przez cały pobyt w Primośten aut z naklejką Cro i nie znalazłem...czy aby to nie było czarne BMW na gdańskich blachach?:)
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 27.09.2010 10:20

Aldonka napisał(a):To by tłumaczyło dlaczego te ściany takie odrapane :)

Nie wiedziałem, że tam jest taki wynalazek 8O .
Ja tam parkuję na -1, tam chyba tylko te "węższe' miejsca są. Za to są lampki przy każdym miejscu, nawet z daleka widać gdzie wolne, bo zielona lampa się wtedy świeci. Na górę nie wjeżdżam, bo podjazdy jakieś wąskie porobili. :cry: :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.09.2010 10:23

longtom napisał(a):Za to są lampki przy każdym miejscu, nawet z daleka widać gdzie wolne, bo zielona lampa się wtedy świeci.

Lampka dobra rzecz.

Najbardziej podoba mi się, jak widzę wyścig do zielonej lampki
zawieszonej nad boksem do koszyków.

Ale to tylko na święta ...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.09.2010 10:28

longtom napisał(a): Na górę nie wjeżdżam, bo podjazdy jakieś wąskie porobili. :cry: :wink:

Bo to pewnie..............męskie podjazdy. :wink: :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.09.2010 10:29

ROTFL
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 27.09.2010 10:50

weldon napisał(a):ROTFL

wikipedia wielką jest :!: 8O

Rolling On The Floor Laughing ; tarzać się po podłodze ze śmiechu

to może teraz coś o zjazdach i ew. wjazdach :?:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.09.2010 11:13

O samochodach ... JONCL

To OATUS, ale MSPANC ... :lol:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 27.09.2010 12:39

arturac napisał(a):no ładne buty, przechodziłem obok tego auta kilka razy:) i powiem, że ktoś tu jeździ do Cro bez naklejki na aucie bo szukałem przez cały pobyt w Primośten aut z naklejką Cro i nie znalazłem...czy aby to nie było czarne BMW na gdańskich blachach?:)

Nasze auto było i jest oklejone cały czas :D Pedzio Partner Teppe srebrny.
Może daltego nie widziałeś , bo byliśmy w Primosten tylko na zwiedzaniu 2-3 godz.

Swoją drogą co do zaparkowanego samochodu to ja nie wierzę że tak można zaparkować , moim zdaniem auto zostało dopchnięte bokiem do ściany :lool:
Ponadto mimo wieku auto wyglądało raczej na jeżdzące , a stało na dość wąskiej drodze w Primosten , więc sam już nie wiem czy gościu codziennie dopycha te auto do ściany........ :lool:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone