Nie miałem miarki , ale od ściany na oko były może zaledwie 2 centymetry.
edit: ..bo zdjęcia zgasły.....
.png)
.png)
Aldonka napisał(a):To by tłumaczyło dlaczego te ściany takie odrapane
A wiecie (tak na marginesie), że w Poznaniu w Galerii Malta jest osobny parking dla kobietMa szersze miejsca parkingowe
![]()
Lubię jak na parkingu jest miejsce wyznaczone dla rodziców z dziećmi (są szersze, łatwiej otworzyć drzwi i wyjąć dziecko z fotelika bez obawy o porysowania lakieru sąsiada) ale osobny parking dla kobiet to już godzi w moje umiejętnościZ przekory nigdy na ten babski poziom nie wjeżdżam
.png)
anakin napisał(a):A podobno mamy..............równouprawnienie
weldon napisał(a):W zasadzie, na zakupach, rola mężczyzny powinna kończyć się na dowiezieniu partnerki na miejsce
i zabraniu jej po zakupach, w związku z czym nie ma potrzeby otwierać lewych drzwi.
.png)
Aldonka napisał(a):To by tłumaczyło dlaczego te ściany takie odrapane
A wiecie (tak na marginesie), że w Poznaniu w Galerii Malta jest osobny parking dla kobietMa szersze miejsca parkingowe
![]()
.png)
longtom napisał(a):Za to są lampki przy każdym miejscu, nawet z daleka widać gdzie wolne, bo zielona lampa się wtedy świeci.
.png)
arturac napisał(a):no ładne buty, przechodziłem obok tego auta kilka razy:) i powiem, że ktoś tu jeździ do Cro bez naklejki na aucie bo szukałem przez cały pobyt w Primośten aut z naklejką Cro i nie znalazłem...czy aby to nie było czarne BMW na gdańskich blachach?:)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.