.png)
.png)
.png)
arek1972 napisał(a):Ja akurat jadę z Radomia i tą trasą przez Słowację i Węgry będzie dla mnie najlepiej. Gdzie pod koniec Słowacji (jadąc od Barwinka) lub na początku Węgier w kier. na Miskolca można dobrze zjeść?
maciekr napisał(a):Czy za winietę na stacji benzynowej można płacić kartą Maestro czy tylko gotówką ? Maciek.
.png)
.png)
Jadę od radomia prawdopodobnie 29 lub 30 i planuję przez węgry.. dwie rodziny 2+2 z nastoletnimi dziecmi ..jak by coś to się odezwij... adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plarek1972 napisał(a):Dzięki bardzo. A jeszcze jedno. Ja akurat jadę z Radomia i tą trasą przez Słowację i Węgry będzie dla mnie najlepiej. Gdzie pod koniec Słowacji (jadąc od Barwinka) lub na początku Węgier w kier. na Miskolca można dobrze zjeść?
.png)
Witaj . piszesz że to dobra trasa ..dzięki chyba z niej skorzystam tylko że z kielc to pojadę raczej na granicę w Chyżnym a dalej to tak jak piszesz..co o tym myslisz?volare77 napisał(a):Jeżeli mogę doradzić Arkowi. Nie pchaj się przez Barwinek.
Chyba że koniecznie chcesz do Budapesztu i na węgierskie
autostrady. Sprawdzona trasa - Kielce, Tarnów, N.Sącz,
Piwniczna, Poprad (autostrada 150 koron) Żylina, Bratysława
(wjazd na Węgry-ciągle autostrada bez opłat) Mosommagyarorwar,
droga 86 Redics, 10 km przez Słowenię i już CRO. Pozdrowienia.
.png)
.png)
arek1972 napisał(a):Witam. Jak jest z opłatami jadąc przez Słowację od Barwinka przez Budapest, Letenye. Czy w Słowacji muszę wykupywać winietę oraz na Węgrzech?
.png)
volare77 napisał(a):Jeżeli mogę doradzić Arkowi. Nie pchaj się przez Barwinek.
Chyba że koniecznie chcesz do Budapesztu i na węgierskie
autostrady. Sprawdzona trasa - Kielce, Tarnów, N.Sącz,
Piwniczna, Poprad (autostrada 150 koron) Żylina, Bratysława
(wjazd na Węgry-ciągle autostrada bez opłat) Mosommagyarorwar,
droga 86 Redics, 10 km przez Słowenię i już CRO. Pozdrowienia.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi