Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2016 Francja- Komentarze

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran
Re: EURO 2016-Francja

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 07.09.2015 21:42

Wynik cieszy, ale dlaczego tylko my dajemy sobie wsadzać gole od europejskich dostarczycieli punktów ?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.09.2015 21:45

kaszubskiexpress napisał(a):Wynik cieszy, ale dlaczego tylko my dajemy sobie wsadzać gole od europejskich dostarczycieli punktów ?

Jeszcze Szkoci sobie dali..............

Szkoda, że Gruzini nie urwali punktów Irlandczykom............
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 07.09.2015 21:46

Nawet Liechtenstein, nie dał sobie strzelić bramki przez San Marino. :)
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 07.09.2015 21:47

Janusz Bajcer napisał(a):Kopciuszek wszystkich załatwił .... :oczko_usmiech: :lol:

Ale za to jaka piękna radość na twarzach kibiców "kopciuszka" :) Choćby za to chłopakom ta bramka się należała.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.09.2015 21:52

kaszubskiexpress napisał(a):Wynik cieszy, ale dlaczego tylko my dajemy sobie wsadzać gole od europejskich dostarczycieli punktów ?

Polska słynie z gościnności ... :lol: :wink:
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 08.09.2015 08:30

Doczekałem się Kapustki na boisku. Mam nadzieję że Nawałka będzie mu dawał więcej szans.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 08.09.2015 09:04

Bo my zawsze musimy czymś się wyróżnić! :) Jesteśmy jedyną na świecie ekipą, która dała sobie wsadzić bramki zarówno od San Marino, jak i Gibraltaru! :lol: :lol: :lol:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 08.09.2015 09:09

moondek napisał(a):Jesteśmy jedyną na świecie ekipą, która dała sobie wsadzić bramki zarówno od San Marino, jak i Gibraltaru! :lol: :lol: :lol:

Nieprawda! Szkotom też wsadzili.
Poza tym biorąc pod uwagę ogólny obraz gry, co najmniej ta jedna bramka im się należała.
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 08.09.2015 09:32

nasi jakoś obroną się nie przejmowali... no może Fabiański
inaczej Gibraltar tak z 5 by nam wsadził, a i tak byśmy wygrali :D
ciekawe co by było, jakby mieli takiego bramkarza jak my 8O
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 08.09.2015 10:11

Bramka Gibraltaru urasta widzę do rangi katastrofy narodowej.... :lol:
A ja się cieszę, że chłopak, który przez całe życie nie zarobi tyle co Lewandowski w rok, tę bramkę strzelił....
Nie położyli się i próbowali coś grać i choćby za to należało im się.
Wg mnie nam to żadnej ujmy nie przynosi...

Jeżeli ktoś kopał trochę piłki w życiu, wie jaka jest motywacja i chęć przy wyniku 8:0..
Wiem, wiem..........zawodowcy.
Ale też normalni ludzie...

Teraz musimy wygrać w Szkocji, bo jakoś osobiście nie zostawiałbym sprawy awansu do ostatniej kolejki, czyli meczu z Irlandią....

ps.
Bardzo mi się podobało, że pozwolili Błaszczykowskiemu tego karnego strzelać.
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 08.09.2015 10:21

W tej drużynie jest siła.Siła i na boisku i w szatni. Błaszczykowski się męczył. I grą i samym sobą.
Ten karny był wyznacznikiem tych cierpień. On się bał podejść i strzelać ale kiedy trafił cała drużyna do Niego ruszyła. Można ich krytykować za żel na włosach, ale w tej chwili Oni byli jedną wielką drużyną.
I znamienne też jak młodego Kapustkę otoczyli po zdobyciu bramki.
Naprawdę, myślę, że jest szansa aby z tych chłopaków ulepił się się bardzo dobry zespół, który nie pęka i jest jednością.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 08.09.2015 10:53

greenrs napisał(a):Nieprawda! Szkotom też wsadzili.
Poza tym biorąc pod uwagę ogólny obraz gry, co najmniej ta jedna bramka im się należała.

Przeczytaj dokładnie, co napisałem powyżej, a dopiero później produkuj się, że "nieprawda"... :) San Marino nigdy nie strzeliło bramki Szkotom :)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_mec ... o%C5%BCnej

Nie ulega także wątpliwości, że bramka należała się Gibraltarowi. Grali ambitnie i kilka razy zrobiło się naprawdę gorąco pod bramką Fabiana.
pablo74 napisał(a):Naprawdę, myślę, że jest szansa aby z tych chłopaków ulepił się się bardzo dobry zespół, który nie pęka i jest jednością.

Ale my już w ostatnim meczu z Niemcami pokazaliśmy, że jesteśmy w stanie powalczyć z najlepszymi. Ta porażka nie bolała aż tak bardzo, bo naprawdę przyjemnie było patrzeć, jak nasi grajkowie stawiają czoła mistrzom świata.
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 08.09.2015 12:12

moondek napisał(a):
greenrs napisał(a):Nieprawda! Szkotom też wsadzili.

Przeczytaj dokładnie, co napisałem powyżej, a dopiero później produkuj się, że "nieprawda"... :) San Marino nigdy nie strzeliło bramki Szkotom :)

Ok, masz rację. Umknął mi wyraz "zarówno" :D
Przepraszam za to "nieprawda" :oops:
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 08.09.2015 13:09

greenrs napisał(a):Przepraszam za to "nieprawda" :oops:

Przepraszam, przepraszam... Co z tego, że przepraszasz, jak niesmak pozostał... ;) :lol:
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 08.09.2015 13:31

anakin napisał(a):Teraz musimy wygrać w Szkocji, bo jakoś osobiście nie zostawiałbym sprawy awansu do ostatniej kolejki, czyli meczu z Irlandią....

To będzie ciężki mecz tym bardziej na wyjeździe.
Realnie będzie remis, zwycięstwa naszych nie widzę 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2016 Francja- Komentarze - strona 46
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone