.png)
anakin napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Jak ktoś jeszcze wierzy w odrodzenie naszej repry, to chyba ma nierówno pod sufitem, ło bosze, przecież to Gruzja!?
Faktem jest, że dziś była kicha totalna, ale faktem też jest, że zawsze tak gramy w czerwcu.
Denerwuje mnie takie popadnie ze skrajności w skrajność.....
Po meczu z Niemcami, słychać było zgoła inne głosy........
.png)
.png)
anakin napisał(a):Kryzys w Grecji dosięgnął jak widać i piłkę nożną (1:2 z Wyspami Owczymi).
.png)
giba0909 napisał(a)::?: ...... czy ktoś trafił wynik

.png)
.png)
orson napisał(a):anakin napisał(a):Kryzys w Grecji dosięgnął jak widać i piłkę nożną (1:2 z Wyspami Owczymi).
No właśnie. Zawalili mi fajny kupon na całkiem fajne pieniądze... Ehhh, niespodzianki muszą być, jak widać zresztą w Copa America. No ale to nie ten temat
.png)
sandomingo napisał(a):Jak tak patrzę na rozkład spotkań, które pozostały do rozegrania w naszej grupie to zupełnie nie rozumiem tego huuuraaa optymizmu medialnego.
Szkocja może spokojnie ugrać w tych meczach 9-10 punktów (zakładając zwycięstwo z nami) i będzie miała 20-21 pkt na koniec.
Wtedy pozostaje nam miejsce barażowe.
Także przed nami mecz o awans ze Szkocją w Glasgow a na tej autostradzie do Euro, o której piszą w mediach to są spore utrudnienia.
.png)
.png)
fasi napisał(a):Martwi mnie całkowity brak pomysły Nawałki na skrzydłach. Mam nadzieję, że Kuba na stałe wrócił do reprezentacji i nie będziemy musieli oglądać na boisku Peszki. Grosicki też mnie do końca nie przekonuje, dałbym więcej szans Kucharczykowi, który potrafi pociągnąć z piłą pod pole karne przeciwnika.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Grupa nie jest łatwa.
Tylko Gibraltar odstaje - a Gruzja jak się okazuje to nie "chłopiec do bicia" .... a dostał dwa razy po 4:0![]()
![]()
Dlatego trzeba się cieszyć z 14 punktów.
Do tego jak do tej pory najwięcej strzelonych bramek w eliminacjach. I tylko trzy stracone.
Czy kto był w stanie przewidzieć to na starcie
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.