Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2016 Francja- Komentarze

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: EURO 2016-Francja

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.06.2015 22:26

Obrazek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2015 22:28

He he Polska-Gruzja 4-0 :P i to się liczy 3 punkciki ołłł jeeee :wink:
ołłł jeeeee było wesoło najpierw po polsku, potem po włosku....

Obrazek

potem po hamerykańsku :wink:

Obrazek

Obrazek

oł jeeeee :mrgreen:
Ostatnio edytowano 15.06.2015 09:17 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
rafalisko30
Cromaniak

Postnapisał(a) rafalisko30 » 13.06.2015 23:56

anakin napisał(a):
rafalisko30 napisał(a):Jak ktoś jeszcze wierzy w odrodzenie naszej repry, to chyba ma nierówno pod sufitem, ło bosze, przecież to Gruzja!?

Faktem jest, że dziś była kicha totalna, ale faktem też jest, że zawsze tak gramy w czerwcu.

Denerwuje mnie takie popadnie ze skrajności w skrajność.....
Po meczu z Niemcami, słychać było zgoła inne głosy........ :roll:

Tak jak chwalę i doceniam grę w jednym meczu, tak krytykuję w drugim, przecież to proste, wilcze prawo prawdziwego kibica, piszę prawdziwego, bo zawsze będę z naszymi chlopakami...
Nie chodzi o popadanie w skrajność...
Martwie się trochę, bo dzisiaj po strzeleniu bramki przez Milika graliśmy tak samo beznadziejnie, jak w drugiej połowie w Irlandii, z tą różnicą, że dzisiaj jakoś się udało. Więc cieszę się, że się udało, a jednocześnie mam maleńkie obawy, co dalej, tak po ludzku...
fasi
Cromaniak

Postnapisał(a) fasi » 14.06.2015 06:34

anakin napisał(a):Faktem jest, że dziś była kicha totalna, ale faktem też jest, że zawsze tak gramy w czerwcu.

ME 2016 od 10 czerwca do 10 lipca będą trwały... ;)
Potter
Cromaniak

Postnapisał(a) Potter » 14.06.2015 06:57

A ja nieskromnie dodam, że wynik meczu jest w dużej mierze moją zasługą :P . Po pierwszej połowie kiedy syn niemalże zasnął mi na ramieniu :oops: z nudów popsioczylam co nieco na Lewandowskiego, że w klubie to umie grać, a w reprezentacji to spaceruje sobie tylko po boisku. Najwidoczniej chłopak usłyszał moje biadolenie i od razu wziął się do roboty .... :D .
giba0909
Cromaniak

Postnapisał(a) giba0909 » 14.06.2015 07:55

A kusiło mnie żeby postawić, że znów będzie 4:0 :?
giba0909
Cromaniak

Postnapisał(a) giba0909 » 14.06.2015 07:58

:?: ...... czy ktoś trafił wynik
orson
Cromaniak

Postnapisał(a) orson » 14.06.2015 08:54

anakin napisał(a):Kryzys w Grecji dosięgnął jak widać i piłkę nożną (1:2 z Wyspami Owczymi).

No właśnie. Zawalili mi fajny kupon na całkiem fajne pieniądze... Ehhh, niespodzianki muszą być, jak widać zresztą w Copa America. No ale to nie ten temat ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.06.2015 15:57

giba0909 napisał(a)::?: ...... czy ktoś trafił wynik

Dokładnie nie - ale Bzyq74 i ja trafiliśmy ilość bramek dla naszej reprezentacji :oczko_usmiech:
sandomingo
Cromaniak

Postnapisał(a) sandomingo » 15.06.2015 09:07

Jak tak patrzę na rozkład spotkań, które pozostały do rozegrania w naszej grupie to zupełnie nie rozumiem tego huuuraaa optymizmu medialnego.
Szkocja może spokojnie ugrać w tych meczach 9-10 punktów (zakładając zwycięstwo z nami) i będzie miała 20-21 pkt na koniec.
Wtedy pozostaje nam miejsce barażowe.
Także przed nami mecz o awans ze Szkocją w Glasgow a na tej autostradzie do Euro, o której piszą w mediach to są spore utrudnienia.
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 15.06.2015 10:15

orson napisał(a):
anakin napisał(a):Kryzys w Grecji dosięgnął jak widać i piłkę nożną (1:2 z Wyspami Owczymi).

No właśnie. Zawalili mi fajny kupon na całkiem fajne pieniądze... Ehhh, niespodzianki muszą być, jak widać zresztą w Copa America. No ale to nie ten temat ;)

To już druga porażka Greków z Wyspami Owczymi w grupie. Wyobraźcie sobie co by się działo w Polsce..
A to Grecy mieli w ostatnich latach dużo więcej sukcesów niż my.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.06.2015 10:33

sandomingo napisał(a):Jak tak patrzę na rozkład spotkań, które pozostały do rozegrania w naszej grupie to zupełnie nie rozumiem tego huuuraaa optymizmu medialnego.
Szkocja może spokojnie ugrać w tych meczach 9-10 punktów (zakładając zwycięstwo z nami) i będzie miała 20-21 pkt na koniec.
Wtedy pozostaje nam miejsce barażowe.
Także przed nami mecz o awans ze Szkocją w Glasgow a na tej autostradzie do Euro, o której piszą w mediach to są spore utrudnienia.

Grupa nie jest łatwa.
Tylko Gibraltar odstaje - a Gruzja jak się okazuje to nie "chłopiec do bicia" .... a dostał dwa razy po 4:0 :wink: :lol:
Dlatego trzeba się cieszyć z 14 punktów.
Do tego jak do tej pory najwięcej strzelonych bramek w eliminacjach. I tylko trzy stracone.

Czy kto był w stanie przewidzieć to na starcie :?:
fasi
Cromaniak

Postnapisał(a) fasi » 15.06.2015 10:42

Ano nie Panie Janusz ;)
Jest dobrze, ale przed nami trudne mecze z wyspiarzami - ciężko może być.
Jeśli byśmy urwali punkt Niemcom to byłoby dobrze, ale wiadomo, że nasi zachodni sąsiedzi będą się chcieli zrehabilitować za 2:0 u nas i przycisną od początku spotkania, a my pewnie ograniczymy się do gry z kontrataku.

Martwi mnie całkowity brak pomysły Nawałki na skrzydłach. Mam nadzieję, że Kuba na stałe wrócił do reprezentacji i nie będziemy musieli oglądać na boisku Peszki. Grosicki też mnie do końca nie przekonuje, dałbym więcej szans Kucharczykowi, który potrafi pociągnąć z piłą pod pole karne przeciwnika.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.06.2015 10:46

fasi napisał(a):Martwi mnie całkowity brak pomysły Nawałki na skrzydłach. Mam nadzieję, że Kuba na stałe wrócił do reprezentacji i nie będziemy musieli oglądać na boisku Peszki. Grosicki też mnie do końca nie przekonuje, dałbym więcej szans Kucharczykowi, który potrafi pociągnąć z piłą pod pole karne przeciwnika.

Trzeba zrobić z fasi konsultanta Nawałki :lol: - kilka problemów rozwiązanych :oczko_usmiech:
sandomingo
Cromaniak

Postnapisał(a) sandomingo » 15.06.2015 10:49

Janusz Bajcer napisał(a):Grupa nie jest łatwa.
Tylko Gibraltar odstaje - a Gruzja jak się okazuje to nie "chłopiec do bicia" .... a dostał dwa razy po 4:0 :wink: :lol:
Dlatego trzeba się cieszyć z 14 punktów.
Do tego jak do tej pory najwięcej strzelonych bramek w eliminacjach. I tylko trzy stracone.

Czy kto był w stanie przewidzieć to na starcie :?:

Moja opinia nie wyklucza Twojej :D
Ja też się absolutnie nie spodziewałem 14 pkt na tym etapie, o bilansie bramkowym nie wspominając.

Ale trąbienie o tym, że jesteśmy jedną nogą na Euro jest przesadzone.Po dwumeczach wrześniowych bardzo możliwy jest wariant że mamy 17 pkt (podobnie jak Niemiaszki) a Szkocja i Irlandia po 15 pkt. Przy czym Szkocja gra z nami u siebie a potem z Gibraltarem.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2016 Francja- Komentarze - strona 35
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone