alechandro napisał(a):Kiepura napisał(a):Graliśmy swego rodzaju chujnie przez cały turniej. Styl mniej więcej taki jak prezentowali Włosi przez ostatnie czterdzieści lat na wszystkich turniejach (oprócz obecnego).
Włosi na każdym turnieju prezentują na ogół bardzo dobry futbol...ostatnie turnieje, począwszy od roku 2006 są zacne w ich wykonaniu poza ostatnimi mistrzostwami świata
kaszubskiexpress napisał(a):Byłem gówniarzem podczas Mundialu w Hiszpanii, ale doskonale pamiętam najsłabszą podobno grupę, która dała mistrzów Świata i brązowych medalistów, więc jesteś w błędzie.
W finale kibicowałem wtedy Niemcom, za to, że Rossi, Conti i reszta nas wycyckała w półfinale.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Pisałem o stylu a nie wynikach.
I tak jak napisałem, poza celowymi faulami, Włosi jakby na tych mistrzostwach swój styl zatracili. Polacy go przejęli.
alechandro napisał(a):masz ból doopy, że Twoja "ulubiona" drużyna dyma wszystkich po kolei
Reszty Twojego bełkotu na mój temat nie komentuje. Ale miło, że Ci leżę na wątrobie.
kaszubskiexpress napisał(a):
Dwa lata temu, gdy na tym forum Lewego nazywano dobijaczem broniłem go i całą resztę dostrzegając potencjał
Ja pisałem i jakieś prawa autorskie się należą, nie ?
Te mistrzostwa potwierdziły, że żyje z drużyny i robi to świetnie, ale sam z siebie to już gorzej.
Przyznaje przed mistrzostwami dałem się ponieść emocjom i straciłem chłodną ocenę sytuacji wyobrażając sobie, że nasi napastnicy będą robili chociaż takie akcje jak wczoraj Walijczycy. Cóż życia jest brutalne.
Co do
boskiego nie mam zastrzeżen, bo walczył ambitnie jak umiał i przynajmniej przy piłce się utrzymywał, ale Milik
Trzy celne strzały w pięciu meczach w tym dwa z karnego.
MRK napisał(a):Marylka Rodowicz pojechała po Polakach.
No i już przeprosiła.
Niesłusznie w Polsce panuje przekonanie, że
ponbucek obdarza talentami równo i jak ktoś jest dobrym aktorem, piosenkarzem czy innym celebrytą to od razu jest też intelektualistą.
To tyle zaległości.
A dzisiaj z chłodnym piwkiem obejrzę jak obie drużyny odpadają.
Co, że jedna musi przejść ?
Trzeba będzie ilość piw zwiększyć do pięciu.