.png)
alechandro napisał(a):Ja także prawdopodobnie na Włochy postawiłem...
alechandro napisał(a):Mistrz Europy: Francja

alechandro napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):A Ty nie postawiłeś na Włochów
Jestem realistą Janusz...osobiście uważam, że Italia nie wyjdzie z grupy bo to najsłabsza reprezentacja od lat..nie wiem po co oni jadą w ogóle do Francji.

.png)
alechandro napisał(a):Myślałem, że masz na myśli ten konkretny mecz...

.png)
.png)
andrzejk1975 napisał(a):Dumy po ZWYCIĘSTWIE dumy po PRZEGRANEJ
takiej DRUŻYNIE MOŻNA KIBICOWAĆ i nie wstydzić się po przegranej
.png)
Marek40 napisał(a):Można już typować ?
.png)
alechandro napisał(a):Przedwczesny finał...tylko tak można okreslić ten mecz...

.png)
alechandro napisał(a):Kiepura napisał(a):Graliśmy swego rodzaju chujnie przez cały turniej. Styl mniej więcej taki jak prezentowali Włosi przez ostatnie czterdzieści lat na wszystkich turniejach (oprócz obecnego).
Włosi na każdym turnieju prezentują na ogół bardzo dobry futbol...ostatnie turnieje, począwszy od roku 2006 są zacne w ich wykonaniu poza ostatnimi mistrzostwami świata
kaszubskiexpress napisał(a):Byłem gówniarzem podczas Mundialu w Hiszpanii, ale doskonale pamiętam najsłabszą podobno grupę, która dała mistrzów Świata i brązowych medalistów, więc jesteś w błędzie.
W finale kibicowałem wtedy Niemcom, za to, że Rossi, Conti i reszta nas wycyckała w półfinale.
alechandro napisał(a):masz ból doopy, że Twoja "ulubiona" drużyna dyma wszystkich po kolei
kaszubskiexpress napisał(a):
Dwa lata temu, gdy na tym forum Lewego nazywano dobijaczem broniłem go i całą resztę dostrzegając potencjał
MRK napisał(a):Marylka Rodowicz pojechała po Polakach.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.