Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2016 Francja- Komentarze

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 30.06.2016 08:22

kaszubskiexpress napisał(a):
MRK napisał(a):
Vjetar napisał(a):Kurcze, kaszubskiexpress... Ty masz takie mniamniuśne przemyślenia. Weź no pomóż :-).

Frugo :wink:

Toś mi pomógł. Juz nie czymie? :-)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 30.06.2016 08:24

MRK napisał(a):

Wieczorem dołożę do czymienia :mrgreen:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 30.06.2016 09:23

MRK napisał(a):
MRK napisał(a):
Vjetar napisał(a):Kurcze, kaszubskiexpress... Ty masz takie mniamniuśne przemyślenia. Weź no pomóż :-).

Frugo :wink:

Ale dla zdrwotności to chiba seślifoficomi;-)
Tylko wybierz ciemne owoce.... żeby było kompatybilne;-)
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 30.06.2016 11:36

Dla chętnych Quiz..

U mnie 80% czyli 12/15. :)
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 30.06.2016 12:10

U mnie słabiej 9/15...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2016 12:12

GOLDEN napisał(a):Dla chętnych Quiz..

U mnie 80% czyli 12/15. :)

O jeden punkcik wypadłem gorzej :P
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2016 12:16

A może taki Quiz, z jakiej pozycji Arek Milik nie strzeli dziś bramki :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.06.2016 12:18

JackDaniels;) napisał(a):A może taki Quiz, z jakiej pozycji Arek Milik nie strzeli dziś bramki :wink:

Ja obstawiam, że nie strzeli z przewrotki.... :mrgreen:

A w quizie ledwo 10/15.. :oops:
Ale o Ronaldo wiedziałem wszystko... :lol:
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 30.06.2016 15:53

http://katowickisport.pl/pilka-nozna/re ... 12464.html

Trudno się nie zgodzić w tym przypadku z Kowalem...
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 30.06.2016 16:19

Panie Pazdanie, dziś 30 czerwca 2016. Taka niepozorna data. Słońce wstało jak co dzień, mleczarz punktualnie o siódmej zostawił mleko pod drzwiami, dzieci wesoło wybiegły na podwórko, a dorośli z uśmiechem na ustach pomknęli w korkach do swoich ulubionych prac. Typowy poranek w Polsce. Ale przez cały czas wszystkim w głowach gra jedno pytanie: czy dziś na stadionie w Marsylii Pazdan powstrzyma żelowego gladiatora z Realu.
Och, Pazdanie, gdybyś wiedział, ile razy w ciągu ostatnich dwóch tygodni między Odrą a Bugiem twoje nazwisko odbijało się radosnym echem od ścian ponurej, polskiej rzeczywistości. Gdybyś wiedział, ile razy rozhisteryzowani, heteroseksualni mężczyźni w ekstatycznym uniesieniu wykrzykiwali twoje imię.
Och, Pazdanie, gdybyś tylko wiedział, ile razy polskie kobiety fantazjowały o twoich delikatnych dłoniach i czułym spojrzeniu, a polscy nastolatkowie stojąc przed lustrem w łazience, pytali sami siebie „A gdybym tak opierdolił się na łyso?”.
Ale przecież ty, Pazdanie, Leonidasie polskiej obrony, o głowie okrągłej niczym tarcza słońca w zenicie nad Termopilami, ty wszystko dobrze wiesz.
Rankiem przejeżdżając ręką po murawie stadionu Stade Velodrome, poczuł Pan zapewne pod palcami lekkie drgania. Pan wie. To było bicie serc 38 milionów polaków. Kiedy zaczynamy pisać ten tekst, jest 14:30. Od kilku godzin wszyscy Polacy stoją w oknach i nieruchomo patrzą w niebo. Oczami wyobraźni widzą, jak w ‘93 minucie wślizgiem wybija pan piłkę spod nóg żelowego gladiatora i chwilę później rozlega się ostatni, zwycięski dla nas gwizdek. O Jezu, jaki piękny obrazek!
Panie Pazdanie, my Pana błagamy, niech pan tego nie spierdoli.
Z wyrazami najwyższego szacunku,
Polacy
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 30.06.2016 17:33

MRK napisał(a):

Wieczorem dołożę do czymienia :mrgreen:

Bateria Raciborskiego jednak się chłodzi. Przez fazę grupową jednak przyniósł więcej szczęścia.

Nie wiem, jak innych regionach Polski, ale na południu, spoglądając w górę, widzę nadchodzący armagedon. Mam nadzieję, że antena przeżyje. I oby przeszedł teraz, a nie za 3 godziny.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2016 17:50

MRK napisał(a):
Bateria Raciborskiego jednak się chłodzi. Przez fazę grupową jednak przyniósł więcej szczęścia.

Nie wiem, jak innych regionach Polski, ale na południu, spoglądając w górę, widzę nadchodzący armagedon. Mam nadzieję, że antena przeżyje. I oby przeszedł teraz, a nie za 3 godziny.

U mnie taka ulewa że Enka przestała nadawać :| na mecz jak by co, wychodzę do Pubu do strefy kibica :oczko_usmiech:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 30.06.2016 17:54

MRK napisał(a):

Ja niestety dzisiaj w Rzeszowie, więc o Raciborskim mogę zapomnieć :? i kibicowanie zostało samotne bo jakoś w hotelowej restauracji nie widać poruszenia meczem (ani nawet telewizora). Chyba że wieczorem się coś ruszy :oczko_usmiech: :mrgreen:
andywiki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andywiki » 30.06.2016 18:21

A my w Drveniku rodzinie ubrani w koszulki idziemy do pizzeri i mam nadzieje że..... bo wyjżdźając w sobotę liczyłem że będę siedział na meczu POL-Chor. no cóż nie ważne dziś z kim ważne by wygrać.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 30.06.2016 18:28

andywiki napisał(a):A my w Drveniku rodzinie ubrani w koszulki idziemy do pizzeri...

To tak jak ja.
Zawsze chodzę do pizzerii w koszulce. A jak idę w zimie to jeszcze mam coś więcej.
:wink: :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2016 Francja- Komentarze - strona 184
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone