slawekkg napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Jestem cholernie smutny, że Polska wyszła z grupy z drugiego miejsca i zagramy w sobotę o godzinie 15 ze Szwajcarią![]()
![]()
Ja tez bo bede wlasnie w drodze do cro. Może uda się gdzieś po drodze chociaż posłuchać
.png)
anakin napisał(a):
Szpakowski nadal w "formie"- nie mieliśmy żadnej sytuacji bramkowej z Niemcami, za to Krychowiak jest niesamowicie przystojnym facetem..........
I tak pierd....ł przez pięć minut.
.png)
VONPLES napisał(a):CZECHY-TURCJA 0-1
.png)
elka21 napisał(a):Jest 2:1, ale nie dla tych co typowałam![]()
.png)
Kiepura napisał(a):Istnieje taka możliwość, że mecz zakończy się przed czasem i/lub zakończy się prawidłowo, ale wynik zostanie rozstrzygnięty w sposób regulaminowy. Powodów jest mnóstwo, gwałtowne nie dające się przewidzieć zajścia na trybunach, wpuszczenie nieuprawnionego zawodnika, zbyt mała ilość zawodników itd. Prawdopodobieństwo takich zdarzeń jest małe, ale jest.
W takich sytuacja wynik jest ustalany regulaminowo jako walkower 3:0.
Wynik jest wynik. Ale zabawa jest zabawa.
Czyli co ?
Honorujemy wynik zza zielonego stolika ?
Kasujemy mecz jako niebyły i wszystkie typy do kosza ?
Skłaniam się ku opcji drugiej jako będącej bardziej w duchu sportowej rywalizacji.
Kiepura napisał(a):Jest jeszcze jedna opcja nie jednorazowa a systemowa.
Drużyna rozgrywa ileś tam meczy zakończonych prawidłowo a potem wycofuje się lub/i jest zdyskwalifikowana.
I wszystkie jej mecze są wstecz zakwalifikowane jako walkower dla drużyny przeciwnej.
Co wówczas ?
.png)
.png)
.png)
Kiepura napisał(a):... dodałbym, że jeżeli mecz jest powtórzony to powinna być możliwość ponownego typowania.
Na Euro to ma mniejsze znaczenie ale w LM mecz może byc powtórzony za miesiąc i wiele może się zmienić np. kontuzje itd.
Kiepura napisał(a):walp - ja już tłumaczyłem, że to niewinna złośliwostka.
Zanim się weźmie coś na poważnie z tego co napisałem warto zerknąć na moje imię w avatarze.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.