.png)
andrzejk1975 napisał(a):mam nadzieje że się jutro spełni My remisujemy z Niemcami , Irlandia pokonuje Ukrainę , Niemcy wygrywają z Irlandią my nawet możemy przegrać z Ukrainą by pierwszy garnitur odpoczął i mamy drugie miejsce trafiamy na Szwajcarię rywal do przejścia i mamy 1/4 a wtedy wszystko zależy od dnia kto bedzie lepszy

.png)
anakin napisał(a):Wk.......mnie dzisiaj, że Rumuni zamiast chcieć wygrać, wymyślili sobie, że w ostatniej kolejce Austriacy przegrają z Francuzami, a oni wysoko pokonają Albanię i awansują.

romuald22 napisał(a):Wy to tak poważnie się tymi "trójeczkami" tak ekscytujecie?![]()
Bo ja kompletnie nie.
kanapkasmalec napisał(a):anakin napisał(a):Wk.......mnie dzisiaj, że Rumuni zamiast chcieć wygrać, wymyślili sobie, że w ostatniej kolejce Austriacy przegrają z Francuzami, a oni wysoko pokonają Albanię i awansują.
Szwajcarzy
.png)
romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):walp napisał(a):kanapkasmalec napisał(a):Rumunia 1:1 Szwajcaria
I moja druga "trójeczka"
Nie jesteś jedynym, który zaliczył drugą "trojeczke".
Wy to tak poważnie się tymi "trójeczkami" tak ekscytujecie?![]()
Bo ja kompletnie nie.
anakin napisał(a):Bo nie ma q...qa czym!![]()

.png)
romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):walp napisał(a):kanapkasmalec napisał(a):Rumunia 1:1 Szwajcaria
I moja druga "trójeczka"
Nie jesteś jedynym, który zaliczył drugą "trojeczke".
Wy to tak poważnie się tymi "trójeczkami" tak ekscytujecie?![]()
Bo ja kompletnie nie.
.png)
walp napisał(a):Jak mam się nie ekscytować, skoro w pracy jest do wygrania ponad 4 stówki, a na cro.pl tyruł "Mistrza Euro 2016".
Ale powiem Wam, że w jednym z naszych wydziałów gość zorganizował zakłady. Wpisowe 100 PLN, grają 24 osoby,
czyli ponad 2 tysie do wzięcia, bo wygrany bierze wszystko.
walp napisał(a):anakin napisał(a):Bo nie ma q...qa czym!![]()
Każdy tak mówi, jak cieniuje.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.